OVAN

POSAO: Dobar početak poslovnosti sa osobom koja ima svoju kompaniju. Tu leži veći uspeh. Nema potrebe da se nervirate zbog finansija.  LJUBAV: Popravite odnos sa voljenim bićem i imaćete uspeha u ljubavi. Mnogo vremena provodite sa društvom, prijateljima, a partnera to sve emotivno dotiče.  ZDRAVLJE: Pomalo osećate da ste umorni.

BIK

POSAO: Imate odlične šanse za zaradu ako ste u nekom umetničkom udruženju ili organizaciji. Mogli biste i u svet da idete sa takvim radom.  LJUBAV: Niste raspoloženi za neke emotivne promene ukoliko ste sami. Ako ste u braku sa Vagom onda imate emotivni sklad.  ZDRAVLJE: Umerenost u jelu i piću je potrebno.

BLIZANCI

POSAO: Vest o promeni posla će vas oraspoložiti. Sarađujte sa osobom koja je operativna. To vam može biti Ovan ili Škorpion.  LJUBAV: Partner voli vašu neobičnost i mladalački duh. Stvari se popravljaju u vezi i možete da računate na stabilnost.  ZDRAVLJE: Potrebno je uraditi analize krvi.

RAK

POSAO: Dogovarajte se sa partnerom, ništa sami ne radite. Veliku podršku imate i morate da se dopunjujete.  LJUBAV: Osećaj sigurnosti je nešto što vas čini jakim. Volite zajednički život i nećete propustite da lepe dane i noći  provedete sa voljenim bićem.  ZDRAVLJE: Brinete o zdravlju svih, pa čak i o komšiluku.

LAV

POSAO: Prezaposleni ste, jer želite da dobijete sve prilike koje vam se ukažu. Imaćete šanse da radite na velikom projektu koji vam se nudi.  LJUBAV: Niste tip koji samo forsira erotiku već vam je potrebna duhovno jaka osoba sa kojom ostvarujete svoje snove.  ZDRAVLJE: Više sna vam je neophodno.

DEVICA

POSAO: Analitički nadareni, ne dozvolite sebi da budete pasivni, krenite u poslove. Saradnici željno očekuju vašu reakciju. Uspešan kontakt sa strancima.  LJUBAV: Dozvolite sebi spontanost. Imaćete divan dan sa partnerom ako ste ono što zaista jeste.  ZDRAVLJE: Dobro zdravlje je stanje vašeg duha.

VAGA

POSAO: Kao timski igrač, savršeno se uklapate u sadašnji projekat. Ali kao veliki individualac moćićete da se pokažete još snažnije.  LJUBAV: Neke druge obaveze ne mogu da čekaju. Moraćete da se okrenete poslu a manje posvetite partneru.  ZDRAVLJE: Grlo vam je osetljivo. 

ŠKORPIJA

POSAO: Branite svoje ideje, imate mogućnost da radite neke poslove koje drugi ne rade, zbog toga se ističete, pokazujete moć a novac stiže.  LJUBAV: Znate da svoje mogućnosti precenite. Partner nije zadovoljan zbog toga ali sve ide svojim tokom. Ipak ostajete u vezi.  ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt.

STRELAC

POSAO: Sarađujte sa Blizancem ili Bikom. Znate kako da se ponašate i da radite. Retko kome polazi za rukom da zaradi mnogo, a uloži malo.  LJUBAV: Vremena za ljubav vašeg života imate. Rođeni ste srećni i nekako imate sve opcije da uživate, šta god da se desi.  ZDRAVLJE: Organizam traži čišćenje. 

JARAC

POSAO: Ostavljete utisak moćne osobe. Počinjete jedan ozbiljan posao, koji ima veze sa dekoracijom. Velika ulaganja, veliki novac.  LJUBAV: Partner oseća da mora da vam se približi jedino tako što će biti raspoložen i manje opterećen od vas.  ZDRAVLJE: Višak energije vas pokreće na sport.  

VODOLIJA

POSAO: Razmišljate kako dalje. Imaćete dobar poslovni odnos sa jednim Lavom. Počnite da radite zajedno poslove saobraćaja.  LJUBAV: Koliko god godina imate osećaj mladost u vama, toliko ćete se truditi da pojačate svoj ljubavni život pozitivnom energijom.  ZDRAVLJE: Nervni sistem jačajte sa pozitivnim mislima. 

RIBE

POSAO: Posvetite se istraživačkom radu. Potrebno je da radite ono što volite. Naterajte sebe na jedan totalno novi stil rada, biće i novca.  LJUBAV: Planirate putovanje. Najviše volite da provedete vreme sa voljenom osobom. Ako ste sami onda poznanstvo sa Rakom.  ZDRAVLJE: Savet – manje loše ishrana, posebno slatke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna