OVAN

POSAO: Sve izgleda kao da profitirate, dok ljudi oko vas doživljavaju teškoće. Nemojte da se osećate krivim, ovo nema  veze sa vama.   LJUBAVI dalje vas izjeda osećaj ljubomore. Nemojte da upropastite mukom stečeno poverenje.  ZDRAVLJE: Sinusi i glavobolja.

BIK

POSAO: Imate utisak da zarađujete manje novca. Ne nikako. Zbog poslovnog uspeha počeli ste da se opuštate i trošite više. LJUBAV: Imate mogućnost upoznavanja zanimljive osobe u znaku Raka. Zauzeti uživaju u stabilnosti.  ZDRAVLJE: Imate problem sa grlom.

BLIZANCI

POSAO: Imajte u vidu da morate da ispunite rok. Uzimate manje probleme zdravo za gotovo. Pristupite im sa dosta odgovornosti.  LJUBAV:Ako želite da osvojite šarmantnu Vagu, lepa reč i ljubaznost bi bili od koristi.  ZDRAVLJE: Dobro.

RAK

POSAO: Već duže vreme vam se čini da za svoj trud ne zarađujete dovoljno. Ne očajavajte po svom običaju. Sačekajte malo bolje vremena.  LJUBAV: U stabilnoj ste vezi, braku. Slobodni Rakovi mogu da očekuju udvaranje od jednog zgodnog Lava.   ZDRAVLJE: Boli vas stomak.

LAV

POSAO: Nisu vaša primanja slaba, već su vaši izdaci preveliki. Iako na poslu zarađujete sve više, morate da zauzdate svoje apetite, kako ne biste doživeli krah.  LJUBAV: Udvaranje od strane Blizanca na radnom mestu.  ZDRAVLJE: Pritisak. 

DEVICA

POSAO: Preterujete sa detaljisanjem. Nisu svi usmereni na stvari kojima vi pridajete važnost. Pustite druge da idu svojim putem i ritmom.   LJUBAV: Sada ste u fazi kada vam prijaju avanture. Imate priličan broj zainteresovanih i to vam prija.  ZDRAVLJE: Slabost usled preteranog rada.

VAGA

POSAO: Energija i napor koji ste uložili tokom prethodnih dana, donose pozitivne rezultate.  LJUBAV: Danas šarmirate sve oko sebe. Vage koje su dugo u vezi mogu očekivati lepe vesti, u vezi partnerovog posla.   ZDRAVLJE: Nemate potrebe za brigom.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate uvida u sve što radi vaša okolina. To vam omogućava da budete ispred svih. Imaćete bolje rezultate.   LJUBAV: Strastvena veza sa osobom u znaku Raka ili Ribe.  ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa.  

STRELAC

POSAO: Imate mogućnost za dobro saradnju sa inostranstvom. Moguće su i novčane nagrade od strane nadređenih.  LJUBAV: Imate osobu u znaku Ovna koja vas obožava, i to vas čini mnogo srećnim.  ZDRAVLJE: Nemate nikakvih problema. 

JARAC

POSAO: Odličan dan za planiranje finansijskih ulaganja. Imate sve adute da razmislite o pokretanju privatnog biznisa.   LJUBAV: Ozbiljna ponuda od strane jedne zauzete Device. Postoji mogućnost da padnete u iskušenje.  ZDRAVLJE: Reumatske tegobe.

VODOLIJA

POSAO: Boravak meseca u vašem sazvežđu donosi vam uspešan dan. Prema tome, nema mesta za paniku. Sve ide kako ste planirali.  LJUBAV: Već duže vreme razmišljate o promeni partnera. Slobodni imaju poznanstvo sa interesantnom Ribom.   ZDRAVLJE: Nema razloga za brigu.

RIBE

POSAO: Za osobe koje rade u sferi umetnosti, postoji mogućnost za veliki napredak.  LJUBAV: Samo što ste izašli iz jedne teške veze, već ulazite u novu. Opametite se.    ZDRAVLJE:Bolovi u desnoj strani tela.