Dnevni horoskop za 5. april 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Imate malo više sreće danas. Dobićete neočekivanu pomoć koja će vam mnogo značiti. Iskoristite poklon sa neba. LJUBAV: Voljena osoba će vam pružiti dovoljno pažnje. Osećate se sigurno i voljeno. Prijaju vam Vodolija i Lav. ZDRAVLJE: Manji nedostatak energije.

BIK

POSAO: Ako ste očekivali napredak ili pohvalu, danas je taj dan. Dobri odnosi u radnom okruženju. LJUBAV: Želite da se zaljubite! Svaki znak pažnje i pogled vam je signal da se dopadate baš toj osobi! Potrudite se, isplati se. ZDRAVLJE: Osećaj uznemirenosti, kontrolišite apetit.

BLIZANCI

POSAO: Niste baš stigli da uradite sve ono što ste nameravali. Manjak koncentracije, greške sa papirologijom ili u komunikaciji. LJUBAV: Danas imate potrebu da budete voljeni. Uporni ste, makar na jednu noć… Sviđa vam se jedan Rak. ZDRAVLJE: Osetljive ruke, šake, zglobovi.

RAK

POSAO: Danas rasuđujete hladno i praktično. Jasno vidite šta vam se najviše isplati. Povoljan dan za važne odluke. LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je previše monotona. Povlačite se u sebe i opterećujete svoje prijatelje ljubavnim problemima. ZDRAVLJE: Bolovi u glavi.

LAV

POSAO: Neočekivani preokreti dovode do toga da morate da prihvatite saradnju sa osobom u koju nemate poverenja. LJUBAV: Želite da pokažete svoje emocije i pažnja će vam biti uzvraćena. Ne oklevajte. ZDRAVLJE: Vodite računa kada je u pitanju kardiovaskularni sistem.

DEVICA

POSAO: Niste u svom elementu. Pomešali su vam se utisci i niste sigurni u koga da imate poverenja. Držite se podalje od Strelca. LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom. Novo poznanstva preko kruga prijatelja za slobodne pripadnike. ZDRAVLJE: Malo ste nervozni, gubitak apetita.

VAGA

POSAO: Dobra saradnja i novac od mlađih ljudi. Imate sreće danas na mnogim poljima. Iskoristite sve što vam se otvara i pruža. LJUBAV: Lepršate od zadovoljstva! Dobili ste sve one komplimente koje ste želeli da čujete… ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt i bubrezi. Posetite lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguć je mali nesporazum u kontaktima sa poslovnim partnerima. Razjasnite situaciju i sasecite problem u korenu. LJUBAV: Dobro se osećate. Pokazujete svoju ljubav svima i dajete se maksimalno. Videće svi šta znači kad je Škorpija privržena. ZDRAVLJE: Manji problemi sa koncentracijom.

STRELAC

POSAO: Imate dobre namere ali je moguće da ih okolina ne podržava. Bar nećete imati gubitak.

LJUBAV: Osećate se opušteno i nemate potrebu za tim da svoje emocije preuveličavate. I vi i osoba pored vas znate dobro na čemu ste. ZDRAVLJE: Danas se osećate solidno.

JARAC:

POSAO: Verovatno ćete potrošiti više nova nego što ste planirali. Možda vam se sada tako ne čini, ali ipak je to dobro za vas. LJUBAV: Tajno se gledate ili dopisujete sa nekim. To nije dobro, posebno ako ste zauzeti, u braku, vezi. ZDRAVLJE: Pad imuniteta, poboljšajte krvnu sliku unosom gvožđa.

VODOLIJA

POSAO: Neko će se umešati u vaše planove. Suzdržite se od ishitrenih reakcija i obavite svoj deo posla bez tenzije. LJUBAV: Veoma ste emotivni danas i noć ne biste trebali da provdete sami nikako. Izađite, vi ste znak koji voli društvo. ZDRAVLJE: Proverite dioptriju.

RIBE

POSAO: Svesni ste svih problema ali imate optimističan stav. Iako je to jedino što imate, za današnji dan je sasvim dovoljno.

LJUBAV: Osvojićete osobu koja vam se već duže vreme dopada. To će biti pravi praznik, prava sreća. Konačno ljubav u vašem srcu. ZDRAVLJE: Naspavajte se.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna