Dnevni horoskop za 19. mart 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Počinjete nov period i u startu je to puno energije i novih planova. Svaki novitet koji imate gledajte da realizujete.LJUBAV: Emotivno ste skloni prepiranju sa voljenom osobom. Zapravo, Marsov udar je teško prevazići ili smiriti. Pokušajte da se saberete. ZDRAVLJE: Ne unosite tešku hranu.

BIK

POSAO: Potrebna vam je volja koje ovih dana malo imate. Materijalni status vam unosi sigurnost. Novac ćete svakako zaraditi. LJUBAV: Partner vas neće previše slušati, jer ima svoje mišljenje i tvrdoglav je poput vas. Kako ćete se složiti, često se pitate. ZDRAVLJE: Sasvim se dobro osećate.

BLIZANCI

POSAO: Morate da povedete računa o prijateljima sa kojima ulažete novac, jer neki od njih znaju da budu vrlo prevrtljivi i lažni. LJUBAV: Verovatno ćete biti pod pritiskom da nešto promenite. Nije vam lako da to sprovodite. Često ste zatočeni od strane voljene osobe. ZDRAVLJE: Niste nervozni, ali niste ni stabilni.

RAK

POSAO: Iskoristite poslovnu mogućnost odlaska na kraći put, sigurno ćete imati uspeha u drugom gradu ili mestu. Potrebni su vam novi izazovi. LJUBAV: Verovatno je neki Ovan koji vas pokreće tu blizu vas, ili Jarac koji vam daje podršku i osećaj moći. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe su česte.

LAV

POSAO: Morate obavezno danas da napravite neki poslovni kontakt sa inostranstvom. Mesec u Vodoliji daje mogućnost da ostvarite san koji ste odavno planirali. LJUBAV: Izlazak sa prijateljima, druženje i večera su dobar put ka oporavku, sticanju nove veze. Posebno dobar aspekat za one koji su rođeni sa podznakom Vaga ili Strelac. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

POSAO: Kroz posao očekujete podršku Vage ili Blizanaca. Ne smete da se opustite, već da vredno radite i pravite nove projekte. LJUBAV: Vas je naljutio jedan Bik ili neka teška Vaga. Srećom, znate sebi da udovoljite i pronađete dobro društvo da prevaziđete sve emotivne tegobe. ZDRAVLJE: Alternativno lečenje je potrebno.

VAGA

POSAO: Dobar posao sa Vodolijom. Koliko ste spremni da sarađujete videćete sa ovim znakom, koji nimalo nije lak za saradnju. Od vas se očekuje nemoguće. LJUBAV: Pitate se da li da pristanete na vezu sa jednim Lavom koji je u ovom trenutku dominantan za vas. Svakako, imate svoj stav o svakome. ZDRAVLJE: Problem žuči.

ŠKORPIJA

POSAO: Znate šta hoćete. Imate i finansijsku podršku Bika ili Ovna. Oni su pravi izbor, jer su odlični autoritet i organizator.LJUBAV: Slobodne Škorpije imaju susret sa bivšom ljubavi koja će ih potpuno emotivno protresti. Škorpija u braku ili vezi živi neki dramatični emotivni perod.ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

STRELAC

POSAO: Jačate poslovne kontakte, posebno sa osobama iz državnih institucija. Vama je potreban prestiž. Volite titule, glamur, uspeh. LJUBAV: Ako očekujete neko putovanje na istok, tamo ćete nekoga upoznati. Biće to prava avantura za jednog uzbudljivog Strelca.ZDRAVLJE: Problem kičme.

JARAC

POSAO: Mars je u Blizancima u 6. polju posla i daje vam snagu i moć, posebno na mentalnom nivou, da istrajete u novim poslovima i idejama. LJUBAV: Veza sa Blizancima biće od velikog značaja za vašu budućnost. Volite zanimljive i pomalo nestabilne partnere, njihov duh opuštenosti vas čini mladim. ZDRAVLJE: Odlično se osećate, ali ipak budite pažljivi.

VODOLIJA

POSAO: Dosta trpite osobe koje su nesposobne da urade bilo šta. Sigurno ćete nešto preseći u trenutku, jer ne trpite sporo i neaktivno. LJUBAV: Emotivno ste u fazi kada treba da stabilizujete emocije ka jednom Raku ili Škorpiji. Vi ste povučeni u suštini, zbog toga razgovarajte što više sa partnerom. ZDRAVLJE: Problem sa očima zbog preteranog rada za računarom.

RIBE

POSAO: Pokušajte da izbalansirate stav između posla i emocija. Često mešate radne obaveze i emotivno se vezujete za saradnike, a pre toga nemate neku informaciju o profilu ličnosti. LJUBAV: Emotivno razmišljate o osobi koja je bliska vama i vašim pravim vrlinama. To je dobro, jer ćete uživati u ljubavi. ZDRAVLJE: Vežbajte što više. Izbacite stres kroz fitnes.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna