Dnevni horoskop za 18. mart 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Mnoge današnje aktivnosti svodite na minimum. Nedostaje vam i snaga i motivacija. Jedan od razloga za takvo stanje je organske prirode.LJUBAV: Pošto zvezde nalažu dinamiku, odmor, kretanja, opuštanje - poslušajte njihov savet. Dobro slaganje sa Vagom. ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

POSAO: Razmišljate o novim zadacima koje sami postavljate. Ko vas razume, biće mu lako da sarađuje sa vama. LJUBAV: Samoća vam prija, tako da ćete, ukoliko budete u prilici, napuniti baterije i biti kao preporođeni.ZDRAVLJE: Ispoštujte zahtev organizma. On poručuje da ste se umorili.

BLIZANCI

POSAO: Želite dominaciju. Niste u prilici danas da se okrenete takvoj vrsti saradnje. Mnogi oko vas su u nekom svom svetu, pa vas neće razumeti. LJUBAV: Prijatan dan za novo poznanstvo. Ako ste u braku onda vam sledi tajni susret. Ovo je osoba iz inostranstva. ZDRAVLJE: Osetljiva kolena.

RAK

POSAO: Zanimaju vas poslovi koji su mistični. Možda se bavite ezoterijom ili nekim alternativnim isceljivanjem. Odličan energetski dan. LJUBAV:  Emotivnu romansu imaćete sa jednom Ribom. To će biti vrlo dirljivo za oboje. Razmišljate o braku. ZDRAVLJE: Stomak ili žuč osetljivi.

LAV

POSAO: Moguća je želja za opiranjem autoritetima i borbom protiv ograničavanja slobode. To sigurno nećete trpeti. Samostalni ste. LJUBAV: Moguć susret ili putovanje u neku drugu državu, vama je to svakako velika inspiracija. Samo da postoji neka dinamika.ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO: Nikada niste sami kada radite, sem kada vi to lično želite. Svi su tu da uskoče, pomognu, poguraju neku novu ideju. LJUBAV: Delite iskustva sa drugima, potrebno vam je da naučite nešto novo u ljubavnim vezama i odnosima. Dobra komunikacija sa Strelcem. ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

VAGA

POSAO: Vi se uporno opirete jednom novom projektu koji vam se čini prilično dosadnim i bez nekog većeg nadahnuća. Grešite, pokrenite se. LJUBAV: Manja sitnica u razgovoru sa voljenom osobom može da vam promeni život. Bez razloga ulazite u problem. ZDRAVLJE: Umor i loše zdravlje imaju veze sa hroničnim problemima.

ŠKORPIJA

POSAO: Pravite velike i dugoročne planove. To je zaista dobro kod vas jer će trajati i poslužiti drugima koji dolaze. LJUBAV: Još uvek osećate da ste napeti. Kao da vas nešto u grudima pritiska i pojačava vam nervozu. Sa ovim stanjem ste se već saživeli. Razgovarajte sa partnerom.ZDRAVLJE: Nemate veće tegobe.

STRELAC

POSAO: Radite ono što volite. Kreativni ste i dobro zarađujete. Spremate se na put. LJUBAV: Tuđe probleme rešavate bez većih neprijatnosti. Savet vam je da se posvetite sebi. Čuvajte svoju energiju za voljeno biće. ZDRAVLJE: Jetra ili žuč znaju biti jako problematični za vaš znak.

JARAC

POSAO: Odličan dan ako planirate da se okrenete radu sa inostranstvom. Sigurno ćete biti neko ko pravi odlične poslovne rezultate. LJUBAV: Zanima vas jedan Ovan. On živi u drugoj državi, ako je još podznak Vaga, onda to može biti velika ljubav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju. Okolina se napokon uverila da na vas uvek može da se osloni, iako delujete pomalo neozbiljno. LJUBAV: Ništa bez nekog veselog Blizanca, zanimljive Vage ili nasmejanog Ovna. Sve dobri aspekti za ljubav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Iako ponekad preterujete u nekim zahtevima kod vaših saradnika, uvek na kraju ste milostivi, popuštate, dogovarate se. LJUBAV: Nište ozbiljno. Samo ako ste slobodni, onda ćete upoznati jednog Bika ili Devicu koji može da vam promeni ceo život iz korena. ZDRAVLJE: Svoju brigu želite da zadržite samo za sebe.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna