OVAN

POSAO: Napredujete danas u firmu u kojoj se nalazite. Baš vam zavide svi, pazite da se ne opteretite popularnošću. LJUBAV: Interesuje vas jedna Riba koja stalno pokušava da vas izbegne, jer ste prejaki za njenu energiju. Možda ne bi bilo loše da priđete suptilnije. ZDRAVLJE:Česte glavobolje.

BIK

POSAO: Ponekad imate problem da nađete pravi lek za saradnju sa osobama iz vašeg okruženja. Strpite se. Oni će svakako slediti vaš put.  LJUBAV: Slobodne osobe rođene u ovom senzualnom znaku mogu da očekuju susret sa Blizancima ili Devicom.  ZDRAVLJE: Dobro, jedino morate povesti računa o pritisku.

BLIZANCI

POSAO: Imaćete posao u inostranstvu. Neko će vas iznenaditi dobrim vestima za posao ili novu ponudu. Imajte poverenja.  LJUBAV: Računajte na dobar provod ili ako ste usamljeni na poznanstvo iz prijateljstva. Taj prijatelj može da bude neko ko je rođen u znaku Jarca.   ZDRAVLJE: Niste u lošem stanju.

RAK

POSAO: Imate dosta saradnika koji mogu da vam pomognu i sve to doprinosi vašem uspehu. Saradnja sa Vodolijom ili Vagom odlična.  LJUBAV: Osećanja iskrenosti su najvažnija za vas. Imate preduslov da upoznate dobru osobu koja će vam biti verna ljubav. Udvaranje Ovna ili Ribe biće zanimljivo.  ZDRAVLJE: Pripazite na digestivni trakt.

LAV

POSAO: Morate da dominirate na radnom mestu. Tu ste na svom terenu ako radite ono što volite.  LJUBAV: Slobodni moraju da se potrude više oko partnera, oko izbora ali i da se odluče, jer često imaju preterano naglašen ego.  ZDRAVLJE: Pripazite na varenje, stomak, način ishrane.

DEVICA

POSAO: Obratite pažnju na saradnju sa Ribom, Ovnom, Škorpijom i Jarcem. Verovatno imate već plan šta dalje da radite sa ovim saradnicima.  LJUBAV: Morate da napravite pravilo u svom emotivnom životu, da li lutate ili ćete se odlučiti za nekog ko vam poklanja pažnju.  ZDRAVLJE: Emotivno ste preosetljivi.

VAGA

POSAO: Možda ste zaboravili na saradnike ali oni nisu na vas. Imate odličnu energiju i to ćete iskoristi da se organizujete za dalji poslovni aranžman.  LJUBAV: Idealan dan za provod i novo poznanstvo oko druge polovine dana. Odlično raspoloženje imate.  ZDRAVLJE: Dosta solidno zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Dobra vest za sve koji planiraju da rade poslove sa inostranstvom. Ovo je zemlja koja je velika, prostrana. Verovatno Amerika ili Australija.  LJUBAV: Oni koji su u braku, vezi moraju da obrate pažnju na ljubomoru, posesivnost. To vam se često dešava. Nije dobro za vaš odnos.  ZDRAVLJE: Sada je mnogo bolji period.

STRELAC

POSAO: Imate izvesnih manjih problema. Bilo bi potrebno da sami donesete odluku o poslu koji vas čeka već duži period.  LJUBAV: Predstoji vam lep ljubavni susret, verovatno ćete biti stabilniji i moći ćete da napravite pravi izbor u novom poznanstvu.  ZDRAVLJE: Pritisak uvećan, a srce trpi. Šetnja ili lagane vežbe bi pomogle.

JARAC

POSAO: Menjate sve iz korena. Možda se preokrenete i počnete da radite nešto što ne biste ni pomislili da možete.  LJUBAV: Više izlazaka i druženja je potrebno. Vama je bitno da se družite i budete u društvu mnogih osoba koje vas opuštaju.  ZDRAVLJE: Zadovoljni ste trenutno sa sobom. Dobro zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Poziv za saradnju sa Ribama, Strelcima ili Jarčevima. Očekujete od te saradnje sve. Morate biti jaki i izdržljivi.   LJUBAV: Brinete o svojoj porodici danas. Oni su vam najbitniji u ovom trenutku. Držite se tog stava. Dobro se zabavite, opustite.  ZDRAVLJE: Morate na dijetu.

RIBE

POSAO: Ovo je dan gde vam se otvaraju dve šanse za napredak ili promenu posla. Iskoristite bar jednu od mogućnosti.  LJUBAV: Imate plan da osvojite jednu osobu koja je zanimljiva, duhovita. Uživajte u svom izboru. Verujte sebi i svojim osećajima.  ZDRAVLJE: Bolje raspoloženje vam sledi.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna