Dnevni horoskop za 21. decembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

OVAN
POSAO:
Dan je važan za finansije. Vi morate da spremite neke nezavršene stvari u firmi. Mnogo je posla red vama. LJUBAV: Zadovoljni ste razvojem emotivne situacije sa jednim Bikom. Možda je to prava ljubav na putu. ZDRAVLJE: Nervoza i nestrpljenje mogu dati povišen krvni pritisak.

BIK

POSAO: Imate šarm i koristite ga na pravi način. Čuvajte se Škorpije, ona želi da poseduje sve što ste stekli, što imate.
LJUBAV:
Pustite prošlost da ostane iza vas. Krenite napred u budućnost. Imaćete dobar dan sa Ovnom ili Strelcem.
ZDRAVLJE: Poslušajte savet jednog Bika vezano za ishranu.

BLIZANCI

POSAO: Vaši sagovornici će biti manje raspoloženi za bilo kakvu naprednu saradnju. To vas čini manje uticajnim. LJUBAV: Okrenite se partneru. Kao da ste zaboravili da imate osobu koju imate pored sebe. To je neko ko vas voli i ceni, pre svega. ZDRAVLJE: Zdravlje je dosta dobro, ali ne trošite se bespotrebno.

RAK

POSAO: Saradnja sa Jarcem može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla, a novac očekujte tokom dana.
LJUBAV:
Ne odlažite susret sa Vagom. Sigurno ćete imati dobar i emotivan provod. Budite sigurniji u sebe. ZDRAVLJE: Nesanica vam često remeti koncentraciju.

LAV

POSAO: Naučili ste da radite i da nestajete. Zaradićete kad god počnete sa svojim planom. LJUBAV: Vi volite da pomognete ali mora da vam se skrene pažnja. Slobodan Lav sedi i čeka da mu se dese fatalne ljubavi bez imalo truda. Ništa neobično za ovo sazvežđe. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

DEVICA

POSAO: Pomoć vam je potrebna. Potražite je u znaku Ovan ili Lav. Neka bude osoba koja je blizu vašeg doma. Sigurno ćete naći izlaz. LJUBAV: Niste sami niti usamljeni. Samo mislite na probleme. Spustite loptu i odmorite se od prevelikog posla. Partner to očekuje. ZDRAVLJE: Srce, kičma su osetljivi organi.

VAGA 

POSAO: Idete polako ka svom cilju. Vage treće dekade imaju ogromnu šansu da zarade na poslovima koji su povezani sa tehnikom. LJUBAV: Vi volite sebe sasvim dovoljno da možete samoću da pokrijete i nekim dobrim druženjem sa prijateljima. Zapravo jedva čekate da se uvučete u neki bar i dobar provod. ZDRAVLJE: Razmišljajte o tome da pregledate bubrege.

ŠKORPIJA

POSAO: Napunili ste baterije i sada čekate momenat da se pokrenete. Nije vam teško da radite. Spremni ste.
LJUBAV: P
onekad ste bez razloga posesvni i ljubomorni ali to je deo ljubavno bračne energije. Škorpijoni druge dekade su baš u potrazi za velikom ljubavlju. ZDRAVLJE: Problem sa kičmom – gornji deo.

STRELAC

POSAO: Uspeh je pred vama. Samo treba da ga prepoznate. Srećom niste tremaroš.
LJUBAV:
Ne umete da napravite selekciju, prave izbore. Zbog toga što ste veliki hedonista često skačete iz veze u vezu i tu pokazujete koliko vam je podsvesno stalo do prave ljubavi. ZDRAVLJE: Imate osetljivo grlo.

JARAC

POSAO: Imate sve šanse da se okrenete nekim novim poslovima, jer vi u suštini ne volite da budete stalno zatrpani starinama. LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog sazvežđa mogu da računaju na poznanstvo sa osobom iz sveta muzike.
ZDRAVLJE:
Uradite analize, potrebno je.

VODOLIJA

POSAO: Devica je iznad svega detaljna, analitična, pa može da vam pruži pravu ocenu o svemu šta radite. LJUBAV: Niste sposobni da funkcionišete sami ali volite samoću jer je to način da se odmorite od svih oko vas. ZDRAVLJE: Radite na poboljšanju svog zdravlja.

RIBE

POSAO: Sa Blizancima se osećate dobro u društvu ali morate da razmišljate o poslu i o tome kako ćete dalje da radite.
LJUBAV:
Nije dobro da se vraćate u staru vezu jer nećete biti zadovoljni ponovnim zabavaljnjem. ZDRAVLJE: Osetljivi ste na donji deo kičme.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna