Dnevni horoskop za 17. decembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Morate da pazite na budžet jer ćete biti izloženi finansijskom pritisku. Neka vam se pridruži neko ko je fleksibilniji od vas u raspodeli novca, na primer neki Strelac. LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni sigurno nećete biti danas. Povoljni aspekti za sve one koji žele da pronađu romantičnu dušu. Dobar izbor je Devica ili Blizanci. ZDRAVLJE: Bez većih promena, dosta dobro.

BIK

POSAO: Moraćete da se prilagodite. Posebno što u svom poslovnom okruženju imate jednog Ovna koji voli da se uvek nešto dešava i menja, Škorpijona koji ima svoj plan ali ga otkriva na kraju. LJUBAV: Oni Bikovi koji imaju vezu ili brak čekaju sitne rasprave. Pokušajte da pronađete zajednički jezik kako ne biste upali u dosadu. ZDRAVLJE: Sport, muzika, umetnost, leče sve.

BLIZANCI

POSAO: Imate dobru energiju, inteligenciju, dobre poslovne veze, kontakte koji mogu realno da vas dovedu na put poslovanja koji vi iskreno želite i maštate. LJUBAV: Blizanačka prilagodljiva energija daje mogućnost da mogu da funkcionišu u svakoj situaciji u kojoj se nađu pa i ovoga puta novo poznanstvo može biti vrlo inspirativno. ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.

RAK

POSAO: Želite promenu. Vreme će pokazati šta je dobro za vas. Možda promenite poslovne partnere. LJUBAV: Slobodan Rak mora da ima potvrdu ljubavi. Za to vam je najbolje da budete u vezi sa Škorpionom. Oni su svakako moćni po pokazivanju svojih emocija. ZDRAVLJE: Ne blokirajte sami sebi energiju.

LAV

POSAO: Dobar dan za poslove koji traže jaku energiju. Budite samo istrajni. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi trebalo bi da postupe praktično ili racionalno kako bi njihova komunikacija bila obogaćena emocijama i ljubavlju. Ovom znaku je potrebno eksplicitno pokazivanje pripadnosti. ZDRAVLJE: Čulo vida osetljivo.

DEVICA

POSAO: Promena na poslu. U zavisnosti od saradnika sa kojima ste u kontaktu bićete pogurani da radite ili menjate.
LJUBAV: Moguća dupla veza za Device u braku. Ljubav će biti strastna i nezaboravna. Ako je taj neko Škorpion u znaku, teško ćete se izvući iz toga. Oprezno! ZDRAVLJE: Fizičke vežbe potrebne za regeneraciju tela.

VAGA 

POSAO: Čuvajte posao koji imate. Ne menjajte ništa. Danas je jedino to dobar savet. LJUBAV: Da li da uđete u vezu sa jednim Strelcem ili ne...? Strelac jeste opušteniji tip ali nemojte da vas to zavara. Itekako može da bude vrlo ohol, zahtevan pa čak i da uvredi. ZDRAVLJE: Ruke i noge osetljive.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno je da sarađujete sa stabilnim ljudima onim poput dobrih stratega kao Jarac ili dobrih knjigovođa kao Devica. LJUBAV: Možete uživati u ljubavi sa voljenom osobom sa kojom delite dugo godina i dobro i zlo. Oni koji su slobodni očekuje topao susret sa jednom Vodolijom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC

POSAO: Možete očekivati pomoć jednog Bika gde ćete imati finansijsku podršku. Samo pažljivo sa pozajmicama. Skloni ste da se opustite kada vidite da postoji pomoć tog trenutka. LJUBAV: Okrećete se lakom životu. Posebno ako se nalazite u vezi ili braku. Partner je osetljiv i neće to da trpi. Svađe izvesne. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na srce ili šećer u krvi.

JARAC

POSAO: Radićete naporno i biti traženi. U dubini duše vi to volite. Zbog toga, posao voli vas. Posvetite se sferi konkretnih delatnosti, kao na primer trgovina. LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu očekivati susret sa Blizancem ili senzibilnim Bikom koji traži strast od vas. ZDRAVLJE: Smanjite obroke u večernjim satima.

VODOLIJA

POSAO: Nervoza vam je neprijatelj. Morate da se stabilizujete. Samo od vaše harizme zavisi posao i napredak.
LJUBAV:
Slobodni pripadnici znaka vole da maštaju da će ih neko prihvatiti i u slučaju da se ni malo ne potrude. Opušteni ste. ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da imate većih problema.

RIBE

POSAO: Snalažljivost vaša vrlina. Poslovno se spajate sa osobama koje traže kvalitet. Saradnja sa Lavom donosi novac. LJUBAV: Ribe u braku moraju da poprave stanje sa partnerom kroz blažu komunikaciju. Ukoliko ste sa Blizancima u braku onda teško da ćete nešto promeniti. ZDRAVLJE: Umor vas stiže.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna