Dnevni horoskop za 3. decembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Dobra poslovna ponuda iz inostranstva vam stvara mogućnost i dobre zarade. LJUBAV: Imaćete šansu da se upoznate sa osobom koja je veoma uspešna u poslu koji radi. ZDRAVLJE: Dobro zdravlje.

BIK

POSAO: Poslovno se orjentišite na delatnosti koje traže stalnu dinamiku. LJUBAV: Druga dekada rođenih u ovom znaku bi mogli da imaju problem u partnerskim odnosima. ZDRAVLJE: Posetite doktora ukoliko čak imate i manjih tegoba.

BLIZANCI

POSAO: Znate za sve sugestije koje su pred vama, odlučite se za onu koja vam trenutno odgovara. LJUBAV: Oni koji su u braku ili vezi, mogu da očekuju neki kraći izlet koji će ih učiniti romantičnijim. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Saradnja sa Devicom može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla, a novac očekujte pred kraj naredne nedelje. LJUBAV: Dobar odnos u braku, bez većih promena. ZDRAVLJE: Napeti ste.

LAV

POSAO: Novac vam je nešto što vam neće nedostajati. LJUBAV: Morate biti odlučni kada su želje i ambicije partnera otvorene. ZDRAVLJE: Uživate u životu.

DEVICA

POSAO: Radite i neće biti većih problema. LJUBAV: Neće vam biti dosadno sa osobom koju volite. Često volite promene, ali sada ste zadovoljni. ZDRAVLJE: Potrebna vam je masaža, spa centar.

VAGA 

POSAO: Želite da radite još sa nekim. Neka to bude osoba iz znaka BIK. LJUBAV: Partner je vaše blago. Čuvajte ga.
ZDRAVLJE:
Vežbajte mišiće ruku i nogu.

ŠKORPIJA

POSAO: Novac preko prijateljskih veza. Jarac ili Strelac dobri za to. LJUBAV: Imate mnogo zamerki partneru. Niste u pravu. ZDRAVLJE: Temperatura pred kraj dana.

STRELAC

POSAO: Posao sa inostranom komapanijom iz Holandije ili daleke Kanade daje uspeh i novac. LJUBAV: Niste trenutno opterećeni sa emotivnim životom, naprotiv, zadovoljni ste. ZDRAVLJE: Promenite način ishrane.

JARAC

POSAO: Odlična nedelja pred vama. Inostrane kompanije su zainteresovane za rad. LJUBAV: Uživate u ljubavi i pažnji partnera. ZDRAVLJE: Preopterećeni ste.

VODOLIJA

POSAO: Razmišljate… šta dalje sa poslom. Da li da se upustite u nove poduhvate? LJUBAV: Nećete imati poznanstvo tokom današnjeg dana. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Nije dobro da sarađujete sa Lavom jer vam on kupi vašu dragocenu energiju. LJUBAV: Možda je bolje da se okrenete novoj ljubavi. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna