Dnevni horoskop za 22. novembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Neophodno je da budete spremni na svaku vrstu kompromisa, promišljenosti. LJUBAV: Nećete se slagati sa partnerom u vezi nekih stavova. Dosta ste teški za razgovor. ZDRAVLJE: Čuvajte zdravlje.

BIK

POSAO: Imate dobar osećaj kada upotrebiti svoje rukovodeće sposobnosti. LJUBAV: Pokažite više topline svojoj voljenoj osobi. ZDRAVLJE: Menjajte način života.

BLIZANCI

POSAO: Nemarnost, neorganizacija su veoma loši za vaš status. LJUBAV: Partner želi da izgladi vezu sa vama. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

RAK

POSAO: Izbegavajte po svaku cenu poslove koji su nelegalni, mutni. LJUBAV: Imaćete povoljan i plodan uvid u vašu ljubavnu vezu. ZDRAVLJE: Trudite se da budete smireni.

LAV

POSAO: Skloni ste preteranoj ambiciji. LJUBAV: Danas ulazite u vezu sa jednom Vagom koja vas obožava. ZDRAVLJE: Velika nervoza.

DEVICA

POSAO: Pojačana intuicija. Možete mnogo toga da uradite. LJUBAV: Pronađite prihvatljivo rešenje za rešavanje situacije u vezi. ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravlju.

VAGA 

POSAO: Dobar dan za prosvetu, kreativce. LJUBAV: Veza sa osobom koja je suprotnih shvatanja od vas. ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivno.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao povezan sa morem, okeanom. LJUBAV: Dobar odnos sa drugom Škorpijom ukoliko ste sami. ZDRAVLJE: Srce.

STRELAC

POSAO: Pažljivo u slakapanju ugovora sa strancima. LJUBAV: Partner pazi na vas i daje vam veliku podršku. ZDRAVLJE: Kukovi.

JARAC

POSAO: Ukoliko ste u poslu povezanim sa građevinom danas nikako da potpisujete ugovor, sačekajte bar ponedeljak. LJUBAV: Bićete spremni da se žrtvujete za jednu veliku ljubav. ZDRAVLJE: Reuma.

VODOLIJA

POSAO: Imate dobre saradnike koji su ambiciozniji od vas. Čuvajte se lične ljubomore. LJUBAV: Dubok uvid u smisao ljubavi će vam pomoći u samom odnosu sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Upale.

RIBE

POSAO: Uspeh vam stoji u dobrim konekcijama, inostranstvom, putovanjima. LJUBAV: Partner vas prati i to vam prija. ZDRAVLJE: Dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna