Dnevni horoskop za 16. novembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Dan za iznenađenje. Jedna muška osoba vam može ponuditi dobar poslovni kompromis. LJUBAV: Maštate, iluzije unosite u vezu. Morate postaviti realne temelje. ZDRAVLJE: Imate terapiju koju niste imali do sada.

BIK

POSAO: Očekujete podršku ili finansijsku pozajmicu. Ne ulažite sebe u takve ideje, uzaludno je činiti. LJUBAV: Bikovi u braku ili vezi imaju problem poverenja, nesuglasice pa čak i svađe. ZDRAVLJE: Napetost, nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Predani ste poslu i veći deo energije vam odlazi u tom smeru. LJUBAV: Partner se pita da li ga volite. Pokažite emocije. ZDRAVLJE: Manji nazeb.

RAK

POSAO: Povoljan termin za novac, harmoniju u domu, porodici. Sigurno dobro prolazite od privatnog biznisa. LJUBAV: Dobra komunikacija sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Dobro ali ipak se odmorite.

LAV

POSAO: Poslovni maniri su važni, upotrebi te ih. Ne dozvolite saradnicima da vam kreiraju sudbinu. LJUBAV: Mnogi Lavovi nastavljaju vezu započetu u prošlosti. Nije preporuka ali to vam je trenutna sudbina. ZDRAVLJE: Poslovne aktivnosti svedite na razuman nivo.

DEVICA

POSAO: Uz dodatnu upornost možete da ostvarite svoje planove. LJUBAV: Odličan odnos imate sa partnerom. ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA 

POSAO: Nemate trenutnih briga oko novca. LJUBAV: Dobar odnos kuću gradi. ZDRAVLJE: Sve držite pod kontrolom.

ŠKORPIJA

POSAO: Potrebno vam je raznovrsnost u poslu. Dobro funkcionišete sa Ribama. LJUBAV: Slobodne pripadnike znaka očekuje nova veza. ZDRAVLJE: Relativno ste u dobrom stanju.

STRELAC

POSAO: Planirajte budućnost. Barem ste tu specijalista. LJUBAV: Početak velike strasti. Željno iščekujete novi susret. ZDRAVLJE: Bolje zdravlje od predhodnog perioda.

JARAC

POSAO: Monogi vas nerviraju. Niste raspoloženi da slušate neke saradnike koji prave probleme u dogovoru. LJUBAV: Partner ima dobre ideje za vaš napredak. ZDRAVLJE: Potrebna pre svega fizička aktivnost.

VODOLIJA

POSAO: Kreativan uspon. Odličan dan za novac. LJUBAV: Verovatno ćete biti u duploj vezi. Mada kod vas se nikad ne zna na čemu ste. ZDRAVLJE: Nemate vremena da rasipate snagu.

RIBE

POSAO: Nov dan samim tim i nov period za vas. To je dobra predispozicija za uspeh. LJUBAV: Odlično za ljubav. Sjajni trenuci u ljubavi. ZDRAVLJE: Napunite baterije pozitivnom energijom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna