Dnevni horoskop za 12. novembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Trenutno niste zadovoljni poslovima koje radite. Imate utisak da se borite sa višim silama koje je teško obuzdati. LJUBAV: Partneru je potrebno malo slobode. Više slobode misli i reči. ZDRAVLJE: Očni pritisak.

BIK

POSAO: Kasnite sa isplatom svojih radnika ili saradnika. Požurite, mnogi planiraju da odu iz te radne organizacije. LJUBAV: Vaš partner, takođe ima problem sa finansijama. ZDRAVLJE: Problem sa pritiskom. Nije baš sjajan dan za Bikove.

BLIZANCI

POSAO: Imate elana i snage da se pokrenete na dobre poslove. Znate vi odlično da situaciju lošu pretvorite u nešto bolje. LJUBAV: Emocije na prvom mestu. Ljubav sa Vodolijom može da uspe. ZDRAVLJE: Disajni organi osetljivi.

RAK

POSAO: Od danas možete da se stabilizujete i polako krenete u nove pobede. LJUBAV: Očekivanja u vezi sa jednom Vagu su počela da se ostvaruju na dobro. Budite uporni. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Iscrpljen ste. Morate da se smirite i napravite bolji i lakši biznis plan za vaše potrebe rada. LJUBAV: Bliskost obnavljate uz lepu i nežnu priču sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

DEVICA

POSAO: Aktivan poslovni dan. Dobro za novac. LJUBAV: Ne razmišljajte o bivšim vremenema. Idite dalje i budite optimista. ZDRAVLJE: Respiracija pluća otežana.

VAGA 

POSAO: Zaostale račune morate da platite. Koliko se opirete tom problemu, nema rešenja, sem – plati! LJUBAV: Ako ste slobodni onda upoznajete osobu koja vam je bliska po senzibilu. ZDRAVLJE: Solidno, bez većih opterećenja.

ŠKORPIJA

POSAO: Tražite rešenje za jedan posao koji može da vam koristi i kasnije, dalje u budućnosti. Ovde su potrebne jake veze. LJUBAV: Nesmete da postavljate uslove partneru. Ljubav nije obaveza! ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

POSAO: Očekujte dosta ljudi u vašem poslovnom okruženju. Oni će sigurno pomoći da svoj projekat razvijete. LJUBAV: Ne pokazujete u suštini koliko ste emotivni. Od razvratnika koji provodi burne noći do totalnog usamljenog bića. ZDRAVLJE: Problem sa stopalima, tetive.

JARAC

POSAO: Bolja energija za posao. Slobodno možete da se angažujete i sprovodete sve vaše zamisli. LJUBAV: Slobodni Jarčevi uživaju u ljubavi sa jednim povučenim Bikom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Treba da donesete važnu odluku oko novog projekta sa arapskim svetom. Možda bolje da sačekate narednu nedelju. LJUBAV: Osoba koja vam se dopada ne vidi tu vašu ljubavnu energiju. Pošaljite misao kao signal raspoznavanja. ZDRAVLJE: Manji problem sa nosem, sinusima, disanjem.

RIBE

POSAO: Mogućnost putovanja. Imate dosta poslovnih ponuda iz drugih država. Iskoristite te pogodnosti. LJUBAV: Morate da napravite pravi izbor. Ako ste slobodni onda gledajte da se usmerite ka jednoj Škorpiji. ZDRAVLJE: Nervoza ili nespavanje vam smeta.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna