Dnevni horoskop za 4. novembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Poslovno vam je potreban razgovor sa klijentima. Važno je da ne postupate previše glasno i vatreno. LJUBAV: Emotivno ste okrenuti društvu. Prijaće vam pravi prijatelji. ZDRAVLJE: Manji bolovi u mišićima.

BIK

POSAO: Dobro se pokazuju rezultati, šta god da radite. Više komercijale je potrebno. Uložite u reklamu, isplatiće vam se. LJUBAV: Emotivno razmišljate o osobi koja je rođena u znaku Jarac. Baš vas muči taj tvrdoglavi znak koji nikako da popusti. ZDRAVLJE: Bavite se sportom, trčanjem, steper.

BLIZANCI

POSAO: Teški ste na davanju novca, plaćanju računa, ali za vaše dobro i dobro opšteg poslovanja, vredelo bi. LJUBAV: Partner nije oduševljen čestim odsustvom od kuće, ali vi znate šta je najbolje za vašu zajednicu. ZDRAVLJE: Više tečnosti unosite u organizam.

RAK

POSAO: Nemate trenutno krizu u finansijama. Kad je atmosfera opuštena i prijateljska svi mogu da izvršavaju zadatke. LJUBAV: Poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Ribe. Ponašajte se emotivno i ljubazno, baš kakvi jeste. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

LAV

POSAO: Ne verujete previše svima. Ali kao što znate i sami, život ide dalje, pa ste opet u žiži i vatri konkurencije. LJUBAV: Slobodan Lav ima susret pun romantike sa jednim Rakom. ZDRAVLJE: Zdravstveno ne razmišljajte loše. Budite optimista.

DEVICA

POSAO: Nije potrebno samo da radite i budete hvaljeni već da prepoznate značaj Vašeg učešća u tome što radite. LJUBAV: Device u braku imaju drugačije mišljenje o zajednici. One ne vole bilo kakav eksperiment u ljubavi, u smislu flerta ili tajnih ljubavi. ZDRAVLJE: Zdravstveno ne preterujte sa slatkom hranom, kolačima, raznim grickalicama.

VAGA

POSAO: Vi ste veoma aktivna osoba, pa neka ostane i dalje tako. Danas novac. LJUBAV: Vage koje su slobodne sigurno neće previše da se angažuju u ljubavi. Sloboda im prija. ZDRAVLJE: Samo su vam vitamini potrebni.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovno pazite na komunikaciju sa saradnicima. Nemate nekih većih problema, ali svi su osetljivi. LJUBAV: Oni koji su slobodni žele da se okrenu nekom sportskom životu. Da se posvete svom telu, zdravlju, duhu. ZDRAVLJE: Sklonost upali disajnih organa.

STRELAC

POSAO: Poslovno razmišljate da se otisnete u neke daleke krajeve. Niste neko ko sedi mirno i čeka. Volite novac, pa samim tim morate da budete u poslovnim kombinacijama. LJUBAV: Potreban vam je neko ko je avanturista baš kao i vi. ZDRAVLJE: Zdravstveno se dobro osećate.

JARAC

POSAO: Okrenite se nekim nekonvencionalnim poslovima. Možda ne bi bilo loše da se bavite raznim poslovima na internetu.
LJUBAV: Slobodni Jarčevi su sami, dok oni u braku nisu robovi patetičnih emotivnih stanja. ZDRAVLJE: Morate da se pokrenete kroz fizičke vežbe.

VODOLIJA

POSAO: Savet je da imate bar jednog saradnika koji je pritom i dobar prijatelj, kako biste imali neograničeno poverenje. LJUBAV: Novo poznanstvo vam treba. ZDRAVLJE: Upala grla.

RIBE

POSAO: Potreban vam je kreativan saradnik. Verovatno Bik u znaku. LJUBAV: Spustite ego na manji nivo. Mogućnost dve veze, dva poznanstva. Ne možete da donesete odluku sa kim ćete biti. ZDRAVLJE: Imaćete jače zdravlje ako se okrenete iskrenim emocijama.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna