Dnevni horoskop za 1. novembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Početak novog meseca Vi imate snage i energije za predstojeći period. LJUBAV: Idealano za provod i novo poznanstvo oko druge polovine dana. Emotivna veza sa Bikom će vas osvežiti. ZDRAVLJE: Dosta dobro zdravlje.

BIK

POSAO: Posao započinjete sa osobom iz znaka Ribe. Jako vam je važan današnji dan. Dobro se organizujte. LJUBAV: Imate izgleda da se zaljubite u isto tako jednog senzibilnog Bika, mada često vas privuče Rak ili Ovan. ZDRAVLJE: Nikako alkohol danas ili večeras.

BLIZANCI

POSAO: Novac vam stiže preko Vage ili Strelca. Radite na tome da ostvarite dobre veze u svojoj delatnosti. LJUBAV: Dobar, lep dan za Vas i dobar provod. Oni u braku postavljaju nova pravila ponašanja osobi sa kojom žive. ZDRAVLJE: Krvni pritisak povećan.

RAK

POSAO: Ništa bolje od inostrane kompanije i saradnje sa njima. Iskoristite ovaj dan za poslove koji Vama odgovaraju. LJUBAV: Sređujete kuću, stan. Potrebno vam je novo ruho. Volite inovacije u domu. ZDRAVLJE: Znate da se preforsirate, pa kasnije imate problem sa imunitetom.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste. Volite vikend jer mnogo ne razmišljate o poslu već o odmoru i provodu. LJUBAV: Mislite na jednog Ovna. Baš vam zadaje muke svojim drskim ponašanjem. Ali Vama se to dopada. ZDRAVLJE: Povremeni bolovi u nogama.

DEVICA

POSAO: Trezveni ste. Razmišljate unapred. Znate da vam treba mnogo energije za narednu sedmicu. Danas se spremate za predstojeći period. LJUBAV: Ispunjeni ste emotivno, čak previše. Ne verujete da vam se dešava ljubavna idila. ZDRAVLJE: Samo se hranite zdravo.

VAGA

POSAO: Novac danas preko osobe iz znaka Lav. Oni koji očekuju poziv za novo radno mesto, neka sačekaju narednu nedelju. LJUBAV: Susret sa Ribom ili Škorpijom vam menja mišljenje o postojanju zajednice uopšte. ZDRAVLJE: Upale grla. Nije strašno ali ne budite nemarni prema sebi. Posetite lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Ponekad imate manji problem sa saradnicima. Ostavite po strani nesporazum bar danas. Početak je meseca. LJUBAV: Pokazujete ljubomoru. Savet vam je da veče provedete uz dobro društvo, da razbijete takvu famu u glavi. ZDRAVLJE: Trenutno nemate zdravstvenih tegoba.

STRELAC

POSAO: Novac vam dolazi. Ni sami niste svesni kako ali on se nekako uvek nađe. Vi ste srećne ruke. LJUBAV: Poznanstvo sa osobom iz inostranstva. ZDRAVLJE: Čuvajte svoju pozitivnu energiju za dalji period koji je pred Vama.

JARAC

POSAO: Odličan početak meseca. Sve vam se otvara. Slušajte svoj unutrašnji glas. Nema greške. LJUBAV: Potreban vam je neko sa kim možete da razmenite iskrene misli, reči. Niste opterećeni nekim ljubavnim životom. ZDRAVLJE: Problem sa plućima, infekcijom grla.

VODOLIJA

POSAO: Intenzivno razmišljate o novcu. Imate sreće jer će vam se pojaviti osoba koja završava sve vaše zamisli. LJUBAV: Pomalo nesigurni u ono što osećate. Kao da ne dobijate jasnu sliku o tome šta dalje da radite. ZDRAVLJE: Više vitamina.

RIBE

POSAO: Dobar dan za Vas, sve poslove koje započnete biće uspešni tokom celog meseca. LJUBAV: Popravite ljubavni život nekim dobrim noćnim luksuznim izlaskom. ZDRAVLJE: Jačajte sebe, samokontrolu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna