OVAN

POSAO: Očekujete pomoć saradnika, ali nećete je dobiti. Morate sve sami.  LJUBAV: U dobrim ste odnosima sa partnerom danas, idete putem koji ste zacrtali.  ZDRAVLJE: Bolovi u stopalima.

BIK

POSAO: Dodatna edukacija vas i vašeg kolektiva učiniće vas konkurentnijim na trižištu. Uložite u znanje.  LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu upoznati zanimljivu osobu, izlazak na večeru.  ZDRAVLJE: Ne unosite previše teške hrane.

BLIZANCI

POSAO: Poslovni sastanak danas može potrajati. Jedna Škorpija će ga voditi.  LJUBAV: Ostavljate iza sebe sve što vas iritira. Moguće upoznavanje sa nekim iz inostranstva.  ZDRAVLJE: Danas vam koncentracija nije jača strana.

RAK

POSAO: Teški saradnici na poslu, dosta je sve ide teško, hladno i niko ne popušta.  LJUBAV: Ne opterećujete se nekim pričama koje dolaze do vas. Verujete u vašu ljubav. ZDRAVLJE: Uzimajte više vode i detoks šejkova.

LAV

POSAO: Imaćete bolje prilike za rad i usavršavanje onoga šta radite.  LJUBAV: Tražite bolji život, više zabave, a izgleda da vam to baš izmiče. Imate susret sa osobom iz znaka Jarca.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DEVICA

POSAO: Osoba iz znaka Strelac može da vam pomogne oko rešavanja važnih pitanja vezanih za pravne probleme.  LJUBAV: Emotivno ste verovatno ušli u vezu sa osobom koja nije toliko stabilna i teško pronalazite zajednički jezik. ZDRAVLJE: Čuvajte glasne žice, dosta pričate.

VAGA

POSAO: Vi se ne plašite posla, rada, odgovornosti. To je dobro jer ćete imati svoj plan koji će se odvijati u najboljem redu.  LJUBAV: Emotivno razmišljate o drugoj Vagi sa kojom imate razmenu mentalne energije.  ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija vam se popravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako se bavite nekim umetničnim poslom, imaćete uspešnu zaradu.  LJUBAV: Emotivno ste podložni raznim flertovima. Susret sa Blizancem može biti veoma erotičan.  ZDRAVLJE: Sve bolesti su povezane za preterivanjem. Manje alkohola.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste vezani za poslove nekretnina, velika verovatnoća da dobijete novac.  LJUBAV: Preosetljivi ste, potrebna vam je prava ljubav. Imaćete susret sa drugim Strelcem. ZDRAVLJE: Ne trošite svoju pozitivnu energiju na bespotrebne stvari.

JARAC

POSAO: Ukoliko želite da uspete u ovom surovom svetu, probudite se. Vi ste znak koji ima veliku stabilnost.  LJUBAV: Niste opterećeni ljubavlju, vama je potreban neko sa kim možete da razgovarate.  ZDRAVLJE: Problem sa zubima, kostima.

VODOLIJA

POSAO: Sve što vi radite mora da ima neki smisao. Prijatelj sa kojim imate već poslovni dil biće neko ko može da vam pomogne oko zarade.  LJUBAV: Počinjete da verujete u pravu ljubav. Zahvalite jednom iskrenom Raku na takvom razmišljanju.  ZDRAVLJE: Vodolije često pate od slabog vida.

RIBE

POSAO: Zanimljiv dan za kraće poslovno putovanje.  LJUBAV: Vaša mašta i način komunikacije može svakog da privuče. Imaćete lep susret sa jednim Bikom.  ZDRAVLJE: Jačajte samokontrolu.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna