OVAN

POSAO : Konačno ste se uhvatili u koštac sa problemom i shvatili od diplomatije može biti koristi.  LJUBAV: Večera za dvoje će vam zvučati dobro i prihvatate. Bićete ljubazni.  ZDRAVLJE: Spavanje vam je potrebno posle stresnog dana.

BIK

POSAO: Diplomatija može rešiti dosta stvari, posao ne može da čeka, budite brži, organizovaniji.  LJUBAV: Jedan mali flert ili izlet bi trebalo da bude signal da preispitate svoja osećanja.  ZDRAVLJE: Čuvajte bešiku, prehlada.

BLIZANCI

POSAO: Oni koji se bave restoranima imaju uspeha u poslu.  LJUBAV: U bračnim vezama se oseća izvesna doza napetosti, Blizanci treće dekade to osećaju najviše.  ZDRAVLJE: Alergije.

RAK

POSAO: Sastanak sa Vagom može dobro proći a ona voli sve diplomatski.  LJUBAV: Stara ljubav vas zove i opterećuje pitanjima koje ste vi prevazišli odavno.  ZDRAVLJE: Nesigurnost vam donosi frustraciju i anksioznost.

LAV

POSAO: Šef ili direktor može imati nezgodu na poslu, a vi ste željni promena.  LJUBAV: Usamljeni Lavovi koji je malo potražiće svoju staru ljubav.  ZDRAVLJE: Imate otežano disanje.

DEVICA

POSAO: U punom ste zamahu. Imate osećaj da se spremate za veliki uspeh.  LJUBAV: Partner je neko ko vas podržava i koji je dobar ideolog.  ZDRAVLJE: Hipohondrični ste.

VAGA

POSAO: U zavisnosti od vaših godina, starosti, saradnici će se postaviti pomalo neprijatno ali to nije razlog da vi klonete duhom.  LJUBAV: Žena Vaga ima susret sa muškim Strelcem a muškarac Vaga sa ženom Vodolijom.  ZDRAVLJE: Ne unosite sami sebi negativnu energiju.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne dozvolite da vas ljubomora i posesivnost sputavaju u ostvarenju vaših ciljeva.  LJUBAV: Bićete šarmirani od strane osobe koja se bavi nekim neobičnim poslom.  ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

STRELAC

POSAO: Nemir i ne stabilnost na poslu mogu izazvati nezadovoljni saradnici.  LJUBAV: Potrebna vam je komunikacija sa partnerom. To je osoba koja je malo energičnija od vas.  ZDRAVLJE: Panika vam uliva strah a to dalje problem sa zdravljem.

JARAC

POSAO: Ukoliko radite sa Devicom ili Vagom, očekuje vas uspeh i uvećanje budžeta. LJUBAV: Potreban vam je neko ko će da razume vašu preteranu potrebu za poslom i dominacijom.  ZDRAVLJE: Stres smanjite fizičkim vežbama.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ste opterećeni kućnim dešavanjima vaš posao mora da trpi, sve obaveze ostavljate za narednu nedelju.  LJUBAV: Deca su vam preokupacija pa ćete vreme provesti u domu i brinuti više o njima nego o partneru.  ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE

POSAO: Osobe rođene u trećoj dekadi ovog znaka mogu imati problem naplate dugovanja.  LJUBAV: Partnerski odnosi su vam bitni jer to pojačava vaš sistem vrednosti.  ZDRAVLJE: Gradite samopouzdanje, padate psihološki.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna