OVAN

POSAO: Situacija se okreće u vašu korist. Predstoji vam uspeh u davno započetom projektu. U igri je veliki novac, dajte sve od sebe. LJUBAV: Stižu informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje u narednom periodu. Imate naklonost Strelca. ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

BIK

POSAO: Iako ste čvrsti u stavovima, to ne mora da bude loše. Imate jasan cilj šta želite u poslu. Sledi vam veliki novčani dobitak! LJUBAV: Od stalnih promena na emotivnom polju može da vas zaboli glava. Vi volite ipak sigurnost. ZDRAVLJE: Urinarne infekcije.

BLIZANCI

POSAO: Loše iskustvo iz prošlosti vam daje mogućnost da se okrenete unutrašnjim vrednostima. Spremite se za nove poduhvate, period odmora je iza vas. LJUBAV: Dobro ste raspoloženi za ljubav u današnjem danu. Međutim Blizanci iz prve dekade mogu imati više sreće u ljubavi. ZDRAVLJE: Respiracija pluća je slaba.

RAK

POSAO: Skloni ste drami. Izbegavajte svađu, posebno u velikom kolektivu. Morate da se obuzdate ako želite dalje da zadržite radno mesto. LJUBAV: Partner čini sve da vas opusti… ali izgleda ne vredi. Uzvratite mu nekim sitnim poklonom. ZDRAVLJE: Treba vam relaksacija blizu vode.

LAV

POSAO: Dosta ste opušteniji nego do sada. Više ne trpite nikog, posebno šefa koji nije dobar niti razuman za vas. Možda baš vi dobijete njegovo mesto. LJUBAV: Ako ste u vezi sa Strelcem ili Rakom, onda su moguće sitne prepirke. Ostalima sleduje miran dan, bez problema. ZDRAVLJE: Problem sa rukama, šakama. Može biti od išijasa.

DEVICA

POSAO: Vi ste sada u pozitivnom radnom danu i to ne propuštajte. Ako ne zaradite veće pare, onda barem se kvalitetno odmorite od aktuelnih projekata. LJUBAV: Razmišljate o neostvarenim ljubavima, čeka vas realnost a to je vaša dugogodišnja veza. Tu je, zapravo, sve što vam treba. ZDRAVLJE: Imate sve aspekte za dobro zdravlje.

VAGA

POSAO: Pedantnost i preciznost u radu je tu, ali niste raspoloženi za komunikaciju sa okolinom. Povlačite se u sebe, tako prikupljate dovoljno energije. LJUBAV: Analitični ste prema partneru i vašem odnosu uopšte. Zamara ga ponekad pridikovanje. ZDRAVLJE: Razdražljivi ste. Opustite se!

ŠKORPIJA

POSAO: Odredite prioritete. Koncentracija će vam pomoći u tome. Saradnici su navikli da od vas dobijaju gotova rešenja, vi ste sami krivi za to. LJUBAV: Početak dobre komunikacije koji može dovesti do zbližavanja s jednim Rakom. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

STRELAC

POSAO: Iskoriste ovaj posebno srećan dan u vašoj karijeri. Može vam doneti povoljne prilike i uspeh.  LJUBAV: Stižu do vas informacije koje će vam pomoći da odlučite između dve osobe. ZDRAVLJE: Osetljivi ste, razdražljivi ste.

JARAC

POSAO: Niste raspoloženi danas da radite. Morate biti usmereni više na sebe i posvetiti se projektu koji je ispred vas. LJUBAV: Obuzdajte sebe oko raznih prohteva koji nisu drugima jasni. Možda uspete da šarmirate nekog Bika. ZDRAVLJE: Odmarajte se uz dobru muziku.

VODOLIJA

POSAO: Volite estetiku, lepo i umetnost. Ne bi bilo loše da se bavite takvim stvarima. Posebno će vam pomoći osoba iz znaka Raka ili Lava. LJUBAV: Sa Blizancem imate ljubavnu vezu. Ali nije to osoba sa kojom radite već neko ko je duži period prijatelj. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RIBE

POSAO: Obuzima vas osećaj sigurnosti, hrabro istupate u svet, posle toliko vremena. Hvatate se u koštac sa teškim zadacima. LJUBAV: Zaboravili ste na ljubav. To je ono što vas kao jednu suptilnu osobu čini posebnom. Prihvatite udvaranje jednog zainteresovanog Bika. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna