Dnevni horoskop za 15. avgust 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Potrebna vam je akcija, koja daje krajnji rezultat - dobru zaradu. To postižete sa operativcima poput vas, Ovan, Škorpija, Lav. LJUBAV: Ukoliko ste sami ovo je dan da budete više upućeni na erotiku nego na emociju. ZDRAVLJE: Kolena osetljiva.

BIK

POSAO: Veliki ste praktičar. Danas nije dan koji vi lično volite kao radni, ali imaćete zanimljive predloge za svoje saradnike. LJUBAV: Partner je vaše najveće bogatstvo. Njemu verujete. Osećate beskrajnu ljubav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO: Vi morate da se baš danas dobro angažujete. Nemojte propustiti dobre priliku. LJUBAV: Susret sa Lavom koji vas duži period posmatra i traži sastanak. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na štitnu žlezdu.

RAK

POSAO: Danas žena Rak ima bolje poslovne aspekte u odnosu na muškog Raka. LJUBAV: Promenite se. Veza za sve koji su u njoj duži period može da zapadne u krizu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

LAV

POSAO: Promenite nešto u svom poslu, ako ne saradnike, onda nešto dodatno pokrenite. Sposobni ste za sve. LJUBAV: Sudbinski susret. ZDRAVLJE: Vazduh vam je potreban što više.

DEVICA

POSAO: Svi očekuju od vas svašta nešto,… Pokažite svoje pravo lice. LJUBAV: Iznenadite voljenu osobu, budite maštoviti, to se očekuje u svakom trenutku. ZDRAVLJE: Napetost.

VAGA

POSAO: Prvi utisak često može da prevari. Ne zaboravite da sve proverite pre nego što uđete u nov posao. LJUBAV: Imate obećanje partneru koje morate da ispunite. Partner je nestrpljiv. ZDRAVLJE: Pored svega dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Sa saradnicima morate da radite. Obratite pažnju na interese koje imate. LJUBAV: Osećate zanos i inspiraciju kada vidite veselo lice svoje voljeno biće. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više tečnosti.

STRELAC

POSAO: Vi ste magnet za novac. Dobar dan za zaradu. LJUBAV: Slobodni imaju poznanstvo sa Devicom ili drugim Strelcem. ZDRAVLJE: U dobroj ste formi.

JARAC

POSAO: Imate uticaj drugih koji nisu toliko vešti u poslu koji vi odlično vodite. Odvojite se od takvih osoba. LJUBAV: Izbegavajte ljubavne rasprave. Niste u lošem danu, već se oseća napetost. ZDRAVLJE: Potrebno je da pronađete način da se opustite

VODOLIJA

POSAO: Munjevito dejstvujete, brzopletost, ali brzina razvoja događaja odgovara vašem temperamentu. LJUBAV: Odmarajte sa voljenom osobom, to je potrebno i vama i partneru. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

POSAO: Interes je da imate konkretan rezultat u poslu koji radite. Niste zainteresovani za neke trivajlnosti. LJUBAV: Iako postoje dileme oko rešavanja mnogih problema, vi znate šta da radite i kako da se postavite. ZDRAVLJE: Niste u teškom stanju, dobro se osećate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna