Dnevni horoskop za 21. jul 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Konačno ste se uhvatili u koštac sa problemom i shvatili da od diplomatije može biti koristi. LJUBAV: Večera za dvoje će vam zvučati dobro i prihvatate je. Bićete ljubazni. ZDRAVLJE: Spavanje vam je potrebno posle stresnog dana.

BIK

POSAO: Diplomatija može rešiti dosta stvari. Pokušajte. Svi su lenji danas za bilo kakav rad, ali posao ipak ne može da čeka. LJUBAV: Jedan mali flert ili izlet bi trebalo da bude signal da preispitate svoja osećanja. ZDRAVLJE: Čuvajte bešiku. Manja prehlada.

BLIZANCI

POSAO: Oni koji se bave restoranima ili imaju magazine mogli bi imati uspeha danas. Morski plodovi neka budu glavni na meniju, a u magazinima glavna tema 'More i sunce'. LJUBAV: U bračnim vezama se oseća izvesna doza napetosti. Posebno Blizanci treće dekade će to osetiti. ZDRAVLJE: Alergije

RAK

POSAO: Sastanak sa Vagom može dobro proći. Diplomatija pod broj jedan. LJUBAV: Stara ljubav vas zove, može se reći i opterećuje pitanjima koja ste vi prevazišli odavno. ZDRAVLJE: Nesigurnost vam donosi frustraciju i anksioznost.

LAV

POSAO: Šef ili direktor može imati nezgodu na poslu. Željni ste promena. LJUBAV: Usamljeni Lavovi potražiće svoju staru ljubav. ZDRAVLJE: Imate otežano disanje.

DEVICA

POSAO: U punom ste zamahu. Imate osećaj da se spremate za veliki uspeh. LJUBAV: Partner je neko ko vas podržava i ko je dobar ideolog. ZDRAVLJE: Hipohondrični ste.

VAGA

POSAO: U zavisnosti od vaših godina starosti saradnici će se postaviti pomalo neprijatno, ali to nije razlog da vi klonete duhom. LJUBAV: Žena Vaga ima susret sa muškim Strelcem, a muškarac Vaga sa ženom Vodolijom. ZDRAVLJE: Ne unosite sami sebi negativnu energiju.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne dozvolite da vas ljubomora i posesivnost sputavaju u ostvarenju vaših ciljeva. LJUBAV: Bićete šarmirani od strane osobe koja se bavi nekim neobičnim poslom. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

STRELAC

POSAO: Nemir i nestabilnost na poslu mogu izazvati nezadovoljni saradnici. LJUBAV: Potrebna vam je komunikacija sa partnerom. To je osoba koja je malo energičnija od vas. ZDRAVLJE: Panika vam stvara strah.

JARAC

POSAO: Ukoliko radite sa Škorpijom očekuje vas uspeh i uvećanje budžeta. LJUBAV: Potreban vam je neko ko će da razume vašu preteranu potrebu za poslom i dominacijom. ZDRAVLJE: Stres smanjite fizičkim vežbama.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ste opterećeni kućnim dešavanjima, vaš posao mora da trpi. Sve obaveze ostavljate za narednu nedelju. LJUBAV: Deca su vam preokupacija, pa ćete vreme provesti u domu i brinuti više o njima nego o partneru. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE

POSAO: Osobe rođene u drugoj dekadi ovog znaka mogu imati problem naplate dugovanja. LJUBAV: Partnerski odnosi su vam bitni jer to pojačava vaš sistem vrednosti. ZDRAVLJE: Gradite samopouzdanje.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna