Dnevni lunarni horoskop za 22. decembar 2020. godine najavljuje da će Mesec tokom noći ući u znak Ovna, i napraviti kvadrat sa Suncem. Odluku koju ste možda juče pokušavali da odložite jer nije previše laka, danas će doći na red.

Neće više biti prostora za prolongiranje. Emocije će ostati po strani, dok ćete slediti razum, iako vam to neće prijati. Danas će biti potrebna borba za cilj koji želite da ostvarite. Imaćete jaku konkurenciju, ali i dovoljno energije i volje da ostvarite ono što želite.

U jutarnjim časovima možda vam nečije reči neće posebno prijati, možda ćete doživeti ličnije nego što treba. Svakako gledajte da ne pridate previše značaja onome što je rečeno, jer pre svega ego vam može biti povređen, a sama namera druge osobe ne mora biti loša. 

Ovo je dan povoljan za trening i fizičku aktivnost, kao i za sve što zahteva dosta energije da se uradi. Danas možete osećati pojačane strasti, susreti mogu biti srdačni, a mnogi će se danas i zaljubiti u osobu koja je na neki način povezana sa inostranstvom, ili se bavi nekom vrstom edukacije.

 Astrolog: Nevena Cvetković