Horoskop za vikend od 27. do 29. marta 2020. godine!

Budući da će u petak Mesec napraviti konjunkciju sa Uranom, ovo je dan kada se može uzdrmati nešto što nam je pružalo osećaj sigurnosti.

Od nas će se tražiti da pružimo nov pogled na datu situaciju i oslobodimo se svega materijalnog što nam više ne služi. Mesec će napraviti i sekstil sa Merkurom tako da emocije mogu lako uticati na misli. Ovo je dan kada nam je data mogućnost da kroz neki odnos, u kojem smo doživeli nemir ili stres, ispravimo način komunikacije i nađemo mnogo laganiji model. Osluškujte intuiciju i neka vam ona bude vodilja.

U subotu će Venera napraviti trigon sa Jupiterom.

U svemu što radite pronađite pravu meru i odredite svoje prioritete - osetite jednu stvar koju biste izdvojili i voleli da uradite. Možete obaviti kupovinu kako bi se snabdeli potrebnim namirnicama. Oživite osećaj lakoće u svojim odnosima i inspirišite druge na ljubav, koja sada može biti postojana i pružiti nam osećaj sigurnosti.

Mesec će ući u nedelju u znak Blizanaca tako da će akcenat biti na komunikaciji i interakciji.

S obzirom da će Venera istog dana napraviti trigon sa Plutonom, ovaj aspekt nas poziva da se aktiviramo i usmerimo svoju energiju na transformisanje svih stvari koje nas sputavaju da živimo svoju Veneru – a Venera uvek predstavlja osećaj udobnosti i mira. Iako udružena sa Plutonom, Venera želi da se zabavi i iskoristi njegovu moć kako bi se oslobodila svih dualnosti, ograničenja i neminovnosti.

Ukoliko pokušamo da simboliku ovog aspekta trošimo na magično isceljenje svih svojih yin delova, uvidićemo koliko je on važan i neophodan na našem putu promena. Venera sa Plutonom je jedna sasvim posebna vrsta čarobnice koja nam pomaže u našem podešavanju na potpuno drugačije svetove, gde je ljubav sredstvo za regeneraciju, a mi apsolutni vodiči na Venerinoj planeti - planeti Zemlji. 

Energiju ovog aspekta možete iskoristiti za stvaranje i oblikovanje svog carstva, u kojem je ljubav glavna pokretačka snaga! Sve što vam je potrebno, jeste da zakoračite u ovaj svet, a potom ćete sami biti vođeni onim što vam je potrebno da iskusite.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija / astrolog Milica Mikać