Retrogradni Merkur u konjukciji sa Suncem - horoskop nam na dan 26. februara 2020. godine najavljuje fantastične mogućnosti!

Ovo je savršen dan da steknemo neke potpuno nove uvide u stare probleme i nađemo nova rešenja za sporne situacije.

Nemojte se iznenaditi ako vas baš danas obuzme ogromno uzbuđenje zbog nekog novog početka i ne brinite ako niste baš odmah sigurni u kom pravcu to sve vodi. 

Dolazi vreme kada ćete na najbolji način razumeti nedavne događaje i razraditi svoje najnovije ideje. Važno je to što ćete uspeti da vidite sve iz druge perspektive i sa novim razumevanjem.

Pazite, sve što danas kažete ili napišete može imati ogroman efekat, moguće je da će biti dobar ali moguć je onaj - loš!

Različite nove ideje imaće značajnu snagu i važnost u našem životu. Međutim, može se i dogoditi da se borite za nešto što vam, zapravo, uopšte ne odgovara i i ne doprinosi više kvalitetu života. 

Šta je najvažnije? Da dobro razmislite šta je za vas zaista važno. Mnogo toga možete da ostvarite, samo treba da napravite adekvatan izbor.

Danas počinje jedan veliki Merkurov ciklus, a u nama se otvara veliki kreativni kanal koji nam omogućava i da mnogo toga učimo, da razgovaramo o važnim stvarima sa nama važnim ljudima, kao i da tačno procenimo šta je za nas dobro.

Pišite što više, slobodno samo beležite misli kako vam naiđu, obavezno zapišite i snove kojih se budete sećali. 

Kada Sunce svojim snažnim zracima obasja sve ono što nam retrogradni Merkur izvlači na svetlo dana, imaćemo mnoštvo mogućnosti. Samo treba pametno odabrati svoje šanse!

Tekst: A. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna