Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP OTKRIVA KAKO DANAS NAJBOLJE ISKORISTITI DAN: evo od koga vam stiže najveća podrška

  Izvor: Foto: Shutterstock

Četvrtak, 28. novembar 2019. godine  je dan koji obiluje podsticajnim aspektima i energijama i ublažuje onaj potresni "sudar" između Marsa i Urana koji nas je pratio proteklih dana, a sada polako jenjava.

Merkur u Škorpiji ulazi trigon sa Neptunom u Ribama, a zajedno mogu stvoriti magiju.

Budi se intuicija, misli imaju stvaralačku moć. Treba li ovih dana nešto važno obaviti ili rešiti, pokušajte vizualizovati kako dolazite do cilja, a prepreke rešavate sa lakoćom.

Uteha ili podrška dolazi kroz savet, razgovor, razmenu korisnih informacija. Reči mogu lečiti i zaceliti, a ljubazna reč otvara zaključana vrata. Ovo je i dobar aspekt za kreativno stvaranje, ali i za povezivanje sa svojim unutrašnjim glasom. I malo je slučajnosti, zato posmatrajte koji uvidi, poruke i spoznaje danas dolaze do vas.

Venera u Jarcu i Uran u Biku stvaraju pozitivnu energiju koja omogućava da unapredite svoju ljubavnu i finansijsku situaciju. Uran ohrabruje ovu opreznu Veneru da pomeri neke stvari sa mesta i upusti se u nešto što je samo naizgled neizvesno i rizično.

Neki bi mogli doživeti iznenađenje, osetiti privlačnost prema nekome ili shvatiti da je ponekad potrebno samo malo hrabrosti kako bismo se odvažili na korake koji nam čine dobro i omogućava napredak.

Osećate se slobodno da izrazite sebe, shvatiti šta je za vas ljubav, kakav odnos vam je potreban da biste bili zadovoljni. Pomerite ograničenja, strahove i predrasude, sada je to moguće i krenite prema napred.

Mesec će se spojiti sa Jupiterom u prepodnevnim satima u znaku Strelca. Oduševljenje, entuzijazam, optimizam, osećajno obilje.

Dobre prilike mogu doći iz udaljenog grada, od podrške koju dobijamo od drugih, u ovom slučaju od ženskih osoba.

Sreća vreba hrabre i one koji veruju da znaju i mogu.

Do kraja dana Mesec će stići do Venere u Jarcu i uključiti se u njenu originalnu priču sa Uranom. Uživajte u prilikama koje vam dolaze u ovom danu i iskoristite ih na najbolji mogući način.

Na kraju, ipak sve zavisi od nas.

Astrolog: Julijana Oremović

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije