Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Riba, dan je stvoren za odmor i opuštanje, kao i bavljenje hobijima. S obzirom da ste pomalo osetljiviji nego inače, birate mir i udobnost svoga doma radije nego izlaske.

Uveče priuštite sebi odlazak na neki od koncerata ili jednostavno uživajte u jednoj od mnogobrojnih letnjih bašti uz omiljeno piće.

Ovan

POSAO

Pazljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podršku većine.

LJUBAV

Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO

Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.

LJUBAV

Ukoliko vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.

LJUBAV

Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Rak

POSAO

Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite, zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.

LJUBAV

Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste preterivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

PageBreak

Lav

POSAO

Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika.

LJUBAV

Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni, pre nego sto progovorite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Devica

POSAO

Oslonite se na svoj instinkt, nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku.

LJUBAV

važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom, kako biste osetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

Vaga

POSAO

Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.

LJUBAV

Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Stalo vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima.

LJUBAV

Nedostaje vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

PageBreak

Strelac

POSAO

Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.

LJUBAV

Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Jarac

POSAO

Imate utisak da vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju.

LJUBAV

Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

Vodolija

POSAO

Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.

LJUBAV

Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda vas partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.

ZDRAVLJE

Odlično.

Ribe

POSAO

Delujete dekocentrisano, jer neko vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim rezimom ili neuspehom.

LJUBAV

Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim.

ZDRAVLJE

Moguća prehlada.

Izvor: Današnji dnevni horoskop