ZA ŠKORPIJE OBEĆANJE JE STVAR REPUTACIJE, A KOJI ZNAK UVEK PREKRŠI DATU REČ: Zaborave još dok izgovaraju

Astrološke karakteristike otkrivaju i ko čvrsto stoji iza svoje reči, a za koga je obećenje reč koja ne znači ništa.

Shutterstock

Škorpija

Mistične Škropije ne daju lako obećanja, ali kada kažu da će nešto uraditi možete imati poverenja u njih. Ne vole neiskrenost, pa tako preziru i one koji su u stanju da pogaze svoju reč.

Devica

Analitične, razmišljaju o najstinijem detalju pre nego što obećaju da će nešto da urade. Ne obećavaju ono što ne mogu da ispune, ali kada daju reč, za njih je to svetinja.

Jarac

Odgovorni i organizovani, drže se reči bez obzira na okolnosti. Ako prekrše obećanje muči ih krivica danima.

Lav

Lavovi toliko pate da ostave dobar utisak pa se često zanesu. Obećavaju ono što bi želeli, a ne ono što mogu uvek da ostvare. Ipak, možete računati na njih.

Rak

Spremni su da urade sve za svoju porodicu, za druge ne haju previše pa se ne trude ni da obećavaju ako baš ne moraju. Ipak, ako vi prekršite obećanje koje ste im to će vam celog života zamerati.

Bik

Nisu pretereno skloni davanju obećanja. Prvo dobro razmisle i sve pokušaju kako bi izbegli da se dodatno angažuju. Ako je za utehu nikada vas neće izneveriti namerno.

Ovan

Impulsivni Ovnovi prvo obećaju pa onda ramisle hoće li uspeti da ispune obećanje. Cene ljude koji im daju drugu šansu.

Strelac

Slatkorečivi Strelčevi obećavaju sve i svaša i sami veruju u to. Ipak, kad se prašina slegne često priznaju da ne mogu da ispune obećano.

Ribe

Njihova mašta je svemoguća, a takva su im i obećanja - sve može dok ne dođe do realizacije. Kad vide da su preterali i uvredili dragu osobu učiniće sve da štetu isprave.

Vaga

Na njihov šarm niko ne ostaje ravnodušan. Vagama je jako važno da su svi oko njih srećni pa će se truditi na sve načine da utiču na ono što je do njih. Često ne mogu da sagledaju situaciju pa će biti nerealne u obećanjima.

Vodolija

Ispunjavaju samo ona obećanja koja su dali sebi, ostala im nisu toliko važna. Preziru sve što im ograničava slobodu, pa i terete da moraju drugim da čine nešto.

Blizanci

U priči kod njih može sve, možete na kafu do Beča, a na ručak u Amsterdam. Ipak, kada treba da realizuju obećanja od njih nema ni traga ni glasa.

 Izvor: Lepa&Srećna