Svake godine na dan 8. avgusta se odigrava malo astrološko čudo koje nazivaju Lavlja kapija, a kroz nju se, kako kažu, otvara nebo za naše želje.

Numerolozi i astrolozi kažu da je ovo idealan dan da se usredsredimo na ono što želimo da postane naša realnost.

Otvaranje Lavlje kapije označava poravnanje Sunca u znaku Lava sa zvezdom Sirijus, konstelacijom Orionovog pojasa i planete Zemlje. Portal je, zapravo, otvoren sve od 26. jula pa do 12. avgusta, ali su mogućnosti najjače na dan 8. avgusta.

lav-min.jpg
Shutterstock  

Tog dana se, kako kažu, proslavlja Galaktička Nova godina, a brojevi 8:8 nose ogromnu snagu. Upravo je osmica simbol bogatstva, sreće i dobrih vibracija. Kad se položi horizontalno, ona predstavlja beskonačnost i obilje.

Da bi se ostvarila vaša želja koju zamislite na ovaj dan, važno je da ona bude istinski važna i velika. "Lav ne prihvata ništa sitno", kaže Liza Stardast. "Zato ne dozvolite da vas ograničava neverica. Izaberite baš onu specijalnu želju koja vam već dugo stoji u mislima. Takođe, obratite pažnju na san koji sanjate na ovaj datum, on ima velike šanse za ispunjenje pod uslovom da se tiče baš vas.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve Kurir televizija