Dok su neki ljudi rođeni sa sposobnošću da vode timove u radne pobede, drugi se ne snalaze najbolje kada su na čelu, čak i kada imaju odgovarajuće kvalifikacije. Astrolozi tvrde da su osobe rođene u ova četiri znaka loši lideri jer se često upuštaju u pasivno-agresivnu komunikaciju, ne prihvataju odgovornost za greške, ignorišu probleme....

Ribe

Osetljive Ribe jednostavno nemaju taj liderski gen. Suvuše su ležerni, nemaju jasno izražen stav i ne umeju da prenesu svoje mišljenje. Čak i kada predano rade na nečemu, dešava im se da prave velike greške.

Bik

Astrolozi tvrde da Bikovi pored sve želje da savladaju prepreke donose loše odluke. Razlog je taj što njima vladaju emocije, a ne logika. Takođe, Bikovi imaju problem sa promenama, što često može da bude veliki problem u poslu.

Blizanci

Blizanci su sposobni da poslove obavljaju brzo i lako, prilagodljivi su čak i u najtežim okolnostima. Međutim, nisu baš pouzdani kao vođe prvenstveno zbog njihove impuslivnosti i sklonosti da rade sami. Strahovi i nedostatak samopouzdanja su im velike profesionalne prepreke.

Vodolija

Uprkos činjenici da su kreativni i imaju veliki potencijal da budu vođe, Vodolije su najlošije u ovoj ulozi. Pripadnici ovog znaka su vrlo naivni i nesebični tipovi, i laki su za manipulaciju, pa se dešava da ne mogu da izađi na kraj sa članovima tima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna