OVAN

Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako biste izrazili osećanja, druga strana će nizati kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne može se preskočiti.

BIK

Jedan porodični problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete se oko njega morati angažovati. To će vam oduzeti i vremena i energije. Uz malo truda uspećete dovesti stvari u red. Voljena osoba i vi bićete dobro.

BLIZANCI

Mogli biste osetiti da se partner distancira od vas zbog previše iluzija o kojima maštate i velikih očekivanja. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče nigde ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

RAK

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja usamljeni će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

LAV

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušati da zrelijim pristupom dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u "autu", izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

DEVICA

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, kućne obaveze uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Bavićete se stanom, kućom i porodičnim odnosima.

VAGA

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni da potpuno uronite u svet mašte, a vaše će veze sa ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe će biti skloni da idealizujete  voljenu osobu.

ŠKORPIJA

Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

STRELAC

U ličnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete dokučiti nešto što do sada nije bilo vidljivo. Oslanjajući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.

JARAC

Vaši lični odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima delujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastaviće sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja.

VODOLIJA

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obrnuto. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate biti srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

RIBE

Vaš ljubavni život ovih će dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete naročito maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

Izvor: Ehoroskop