Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDE DAJU ŠANSU ZA USPEH U 2 DANA: Ne smete da se naljutite, dobićete mnogo ako ostanete mirni

Nemojte žuriti sa odlukama, dajte sebi vremena!

  Izvor: Youtube / Movieclips

U ponedeljak 8. februara i utorak 9. februara retrogradni Merkur susreće se sa Suncem u Vodoliji. Glava puna misli. Dani puni informacija, poruka i novih saznanja.

Neki susreti se dogovaraju. Osoba koju niste dugo videli pokazuje interesovanje za vas. Neke okolnosti iz prošlosti postaju malo jasnije. Možda će se reći nešto o čemu se ćutalo, nešto što se skrivalo. Ali zbog retrogradnog Merkura još nema finalnog razjašnjavanja.

Možda će vas zanimati

Naše mentalno telo traži reprogramiranje. Treba ovako gledati na stvari - do sada sam razmišljao na ovaj način i nije mi pomoglo. Kako svoje misli mogu staviti u službu produktivnijeg i laganijeg ostvarenja planova?

Pazite da suviše lično ne doživljavate ono što čujete. Reči koje drugi izgovaraju ne moraju biti upućene vama. Više slušajte, manje se uvlačite u objašnjavanja. Kad smo u ulozi tihog posmatrača i dopuštamo drugoj strani da govori, dobijamo puno više uvida nego kad reagujemo na ono što on/ona govori.

Želite li više informacija, postavljajte pitanja.

I manje se zamarajte onime što je druga strana htela reći, usmerite pažnju na ono što njene reči "proizvode" u vama.

Ovaj tesni spoj Sunca i Merkura iz pristojne, ali prisutne udaljenosti posmatra Mars u Biku, pa je zato važno ostati staložen i ne delovati iz nemira, ljutnje, iz provokacije.

Treba - videti, čuti, razmotriti i dati sebi vremena da shvatite i procesuirate.

Pročitajte i ovo

Astrolog: Julijana Oremović

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije