Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KATASTROFALNI DATUMI ZA VENČANJA U 2020: evo šta možete da uradite da brak izbegne lošu sudbinu

Ljubav će biti na velikom testu ove godine - ovo su posebno opasni periodi za mladence, pokazuje horoskop.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Proleće je najlepše doba za veridbe i slatka obećanja, ali ako ovih dana planirate svadbu, astrolozi upozoravaju da su dva perioda rizična, piše Lepa & Srećna.

Ključne planete za srećan bračni život su Venera i Mars - Venera je poznata kao planeta ljubavi i u njoj se svaki brak i rađa. Često se povezuje sa ženskom energijom i smatra se da ima veću težinu u ženinoj natalnoj karti nego onoj za muškarca.

Mars vlada našim seksualnim životom, "krivac" je za snažnu hemiju jednog para, važan je za lični temperament svakog ponaosob ali i za uklapanje partnera i magiju njihove erotike.

Zato je važno da za venčanje izaberete datum u okviru perioda kada ove planete nisu retrogradne.

Retrogradna Venera otežava mnoga ljubavna pitanja. U njenom retrogradnom hodu koji nam može pomutiti ljubavnu sreću svakih osamnaest meseci, ponekad gubimo dah, teško nam je i da dajemo i da primamo ljubav.

Nijednoj verenici koja se priprema za svadbu nije potrebna ova teška Venera. Uz sve druge napetosti koje prati lepa ali i zamorna serija proba, kupovina i planova, može se pojaviti i ljubav iz prošlosti, neko romantično nerazrešeno pitanje, pa čak i nedoumice - da li ovo ono pravo?

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije