Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA BABA VANGA PREDVIĐA ZA 2020. GODINU: 3 velika događaja za ceo svet

2 svetska predsednika u velikoj opasnosti, katastrofalan zemljotres - evo šta nas, po predviđanjima baba Vange i tumačenjima njenih predskazanja, očekuje u 2020. godini.

  Izvor: LepaiSrecna

Za mnoge svetske događaje rečeno je da ih je upravo predvidela baba Vanga, a budućnost koja je pred nama neće biti najlepša, ali bi, prema njenim predviđanjima, mogla da bude veoma zanimljiva.

Baba Vanga tvrdi da će Pakistan, Kinu, Japan i Aljasku pogoditi veliki vodeni talas u 2020. godini.

Zemljotres jačine 7.5 stepeni po Rihteru pogodiće Aziju iduće godine, i za očekivati je, prema njoj, veliki broj ljudskih žrtava.

Veliki meteorit pašće na području Rusije.

Prema predviđanjima babe Vange, sudbina britanskog naroda konačno bi se mogla znati iduće godine. Naime, tada bi trebalo da se zna sudbina Bregzita. Nakon što Velika Britanija izađe iz EU 2020. godine, Evropsku uniju će zadesiti ekonomska kriza.

Ako su predviđanja babe Vange tačna, ruski predsednik Vladimir Putin naći će se u smrtnoj opasnosti.

Naime, njega će neko pokušati da ubije sledeće godine i da izdaja bude još i veća, reč će biti o osobi koja je deo njegovog obezbeđenja, piše WeMystic.

Međutim, čini se da neće jedino Putin imati probleme.

Američki predsednik Donald Tramp mogao bi, kako predviđa baba Vanga, ozbiljno da se razboli.

On će patiti od zujanja u ušima, imaće jake mučnine i gubitak sluha, prenosi Večernji list.

Baba Vanga rođena je 1911. godine kao Vangelija Pandeva Dimitrova na području Severne Makedonije. Ona je izgubila vid kao dete, međutim taj događaj joj je navodno omogućio da proriče budućnost.

I dok mnogi misle da su njezina predviđanja najobičnija glupost, njeni poštovaoci tvrde da je ona predvidela dolazak na vlast nekih od najmoćnijih svetskih vođa kao što su Vladimir Putin i Donald Tramp, ali i prirodne katastrofe koje su obeležile 20. i 21. vek.

Izvor: Kurir.rs/Večernji

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije