Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR 2019: Bik konačno skida teret, Rak privlači toplinom i nežnošću

Dnevni horoskop najavljuje snažnu želju da danas u ljudima vidimo najbolje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 8. decembar 2019. godine obeležiće Venera sekstil Neptun!

OVAN

Ako verujete svojoj intuiciji i posmatrate suptilne znakove oko sebe, dragi Ovnovi, bolje ćete razumeti šta vam je najbolje da uradite.

Odlično je vreme za opuštanje, otpuštanje negativnih emocija i prelazak u bolje stanje sa što manje tegobe i stresa. Mesec napušta vaš znak i vreme je da se smirite. Aktivan aspekt Venere-Neptuna sada malo omekšava vaš nastup i manje vas zanimaju vaša uobičajena materijalistička zadovoljstva.

Danas je dobar dan za neki lep kontakt sa saradnicima, pa čak i šefovima, ili za uživanje sa roditeljima.

Možda ćete sklopiti neki mir sa prošlošću, pa čak i ako je  u pitanju neka sitnica, osećaćete  se dobro. Možda ćete odlučiti da konačno poverujte u nešto što vas je danima mučilo ili da se  osvežite kroz aktivnosti u kojima istinski uživate.

BIK

Mesec se danas kreće u vaš znak, dragi Bikovi, a Venera se usklađuje s sanjarem Neptunom, pa je pravo vreme da potražite nešto što vas umiruje.

Dobijate inspiraciju u nekom razgovoru, a vaš nastup biće pun samopouzdanja i spokojstva. Ovi tranziti poboljšavaju sve vaše predispozicije u ljubavi, prijateljstvu i drugarstvu. Više vas zanimaju ideje - a možda i ljudi - koji vas odvlače od rutine, očekivanog i svakodnevnog.

Neki teret se konačno skida pa možete da vidite i pozitivnu stranu neke situacije. Odlično je vreme za negovanje sna ili želje, ili danas u prijateljstvu može biti više saosećanja ili razumevanja zbog kojih se osećate pozitivno i puni nade.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije