Horoskop za drugu polovinu februara obeležiće pun Mesec u Devici 19. februara 2019. godine!

Kako je Devica simbol zdravog razuma i mogućnosti da se prilagodi situacijama, onda će Device i Ribe imati šansu da sve dovedu u red i poprave tamo gde je krenulo nizbrdo. Svi bi mi trebalo da se podsetimo kako bi trebalo i kako bismo mogli da budemo bolji nego što jesmo.

Rakovi i Jarčevi bi sada mogli da požele da nešto uče kako bi pokrenuli svoj intelekt i mnoge svoje sposobnosti. Ovan,Vaga, Blizanci i Strelci bi mogli da iskoriste svoj šarm za uspeh, posebno ako se nađu u pravo vreme na pravom mestu. Lavovi i Vodolije bi mogle da prave čistku. Ne preporučuje se da odbacujete neke stvari ili ljude iz svog života, jer sve se može transformisati i prepraviti. Bik i Škorpija mogu da imaju dosta dobre mogućnosti za vreme punog Meseca. Velike su mogućnosti ovog punog Meseca, mnogim osobama mogu da se ostvare snovi i da dođu do stvari koje žele.

OVAN

Vama srećne okolnosti donosi Jupiter iz Strelca, a tranzit planeta kroz Ribe vam daje dobru intuiciju koju treba sada poslušati. Mnogi Ovnovi mogu imati jako dobru ideju kako da dođu do posla, a samim tim i do novca. Pojedine osobe mogu uložiti svoju ušteđevinu u nešto što će povećati i umnožiti prihode. Naglasak je na poslu i finansijama.

BIK

Mnoge stvari se pokreću sa mrtve tačke i uz pomoć vaše intuicije vi sada možete donositi dobre odluke. Pojedine osobe će se baviti svojom decom, planirati a neko pravi i zabavu. Neka nadanja i očekivanja sada bi mogla da se dešavaju, kako sa prijateljima, tako i sa decom.

BLIZANCI

Sada će vam biti potrebno troduplo strpljenje. Ovaj period oko punog Meseca bi mogao da vam bude dosta stresan. Vrlo su naglašene emocije od očaja do euforije pa se dobro pazite. Svakako da iz takve situacije izlazite jači i sposobniji da se snađete u takvim situacijama. Merkur je u Ribama, što vama nije povoljno pa se čuvajte nesporazuma, grešaka na poslu i u privatnom životu.

ŠKORPIJA

Vama se mogu dešavati vrlo čudne stvari dok vam se intuicija graniči sa vidovitošću. Takođe, mnoge srećne okolnosti vas mogu pratiti. Kada su partneri u pitanju, baš u komšiluku možete upoznati osobu koja vam se sviđa. Mnoge Škorpije sada mogu doći do veće svote novca ili nečega što njima pripada. Svakojake povoljnosti možete imati od ovog punog Meseca.

STRELAC

Vama nikako ne ide na ruku ovaj pun Mesec, jer se možete osećati skroz bespomoćno i nekako dezorijentisano. Ipak, veliku sreću i naklonost imate od Jupitera u vašem znaku pa će sve proći sa zaštitom. Mnogi Strelčevi imaju Neptuna nepovoljno položenog prema svom znaku i planetama u Strelcu, što vam dodatno daje nejasne situacije i razne obmane.

JARAC

Mnogi Jarčevi za vreme punog Meseca mogu očekivati dobre vesti, dok pojedini mogu lansirati u svom poslu nešto novo ili da pokrenu sopstveni posao. Vanredni novčani dobitak može mnoge Jarčeve obradovati, a posebno ako treba neki dug da vrate. Odličan je period da privučete sa vašim projektom investitore ili da radite nešto sa nekretninama. Moguće su ljubavne afere, a kod pojedinih i razlaz sa partnerom.

RAK

Vi imate Saturna u opoziciji sa vašim znakom što vam stvara razna kašnjenja, ograničenja i mnoge nemoguće misije. Mnogi Rakovi mogu da kupe nekretnine i reše svoje stambeno pitanje. Ovaj pun Mesec pokreće vašu strast i toplinu pa možete uživati u srećnoj ljubavi. Rakovi koji imaju dugove sada mogu da ih vrate, dok pojedini mogu da intuitivno pronađu dobar posao.

LAV

Intuicija će vam biti posebno naglašena pa je iskoristite. Mnogi Lavovi sada mogu da podignu kredit, ako duguju da vrate dug ili da pokrenu posao sa nekretninama. Vi imate podršku i srećne okolnosti sa Jupiterom iz Strelca pa možete imati dosta uspeha. Za ovaj pun Mesec kroz snove možete dobiti poruku pa obratite pažnju šta sanjate. Pojedini Lavovi mogu imati problema u ljubavi. Sve što vam pravi velike troškove treba odbaciti i rešiti se tih stvari na neki način.

DEVICA

Sada vi sa ovim punim Mesecom možete očekivati neočekivano, čak i promenu nekih stavova. Vama je dosta teško sa Jupiterom iz Strelca, jer vam treba dosta truda i mnogo potrošene energije da bi postigli cilj koji ste sebi postavili. Slobodne Device mogu da razmišljaju o interesantnoj prilici koju joj nebo šalje. Svakako bi bilo dobro da tu ponudu prihvatite i da ne tražite sve u detalje da se uklopi.

VAGA

Vi možete imati dosta dobre okolnosti kada je posao u pitanju, dok vas preispitivanje pojedinih vrednosti može dovesti do uspeha na poslu. Pun Mesec se vama dešava u vašem dvanaestom polju. Ako se dese ili pojave neke hronične ili zdravstvene tegobe bilo bi najbolje da se obratite lekaru ili nekom homeopatskom isceljitelju. Emotivno ste u dobrom raspoloženju gde možete privući partnera sa svojim libidom.

VODOLIJA

Vi sa ovim punim Mesecom prosto blistate i imate jaku psihofizičku kondiciju. Čak i hronični bolesnici se sada mogu osećati mnogo bolje. Sada je vreme da se opustite i uživate posle stresnog perioda koji je iza vas. Mars je u Biku pa može da vam pojača vaše tvrdoglavo ponašanje. Jako je bitno da obratite pažnju na snove koji mogu biti proročki oko 18. i 19. februara.

RIBE

Vi možete sa ovim punim Mesecom da ostvarite vaše ljubavne snove. Nikako se ne preporučuje preterivanje u bilo čemu. Sve Ribe koje su u potrazi da pronađu ljubav će je sada pronaći pa se opustite i uživajte. Pojedine Ribe imaju jaku podršku planeta koje prosto deluju na njih kao čarolija koja se spustila da ispuni vaše potajne želje.

Astrolog: Željka KneževićSensa