Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA DECEMBAR 2018. GODINE: kad da očekujete dobitak, kome je moguć brak

Ako je vaš broj Jedinica, rizikujete kraj veze! Šta još numerologija predviđa za decembar 2018. godine? Pročitajte!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Ovo je dobar mesec za nove poslove. Za mnoge ćete biti nedokučivi, a za sebe veoma praktični. Energiju ćete usmeravati na konkretne probleme, nećete okolišati, ići ćete pravo ka cilju a bićete rukovođeni intuicijom. Odličan mesec za one koji žele da započnu privatan biznis, da se oprobaju u poslu koji možda neće biti tako obećavajući, moguće da se radi o poslu s nekretninama, nekoj uslužnoj delatnosti ali vi ćete uneti lični pečat, mnogo kreativne energije i mnogo originalnosti u ono što radite i doživećete uspeh. Vi, koji ste uvek otvoreni i srdačni, postaćete mnogo tajanstveniji. Muškarci će biti izuzetno osetljivi, žene će pokazati smisao za biznis a jaka intuicija će ih voditi u dobrom pravcu. Moguć je prekid emotivne veze, napuštanje doma i ulazak u novu strastvenu vezu sa nekim na koga nećete moći uvek da se oslonite.

DVOJKA

Naporan mesec, kako za žene, tako i za muškarce. Pazite da ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. Bićete pod velikim uticajem članova porodice. Muškarci će biti pod uticajem žene, devojke, sestre, majke, žene će takođe tražiti uporište u druženju sa ženama. Povodljivost i tvrdoglavost mogu doneti probleme. Mnogi će rešavati probleme koji se odnose na nasledstvo, na novac, na status, želeće da započnu privatan biznis. Ovo bi mogao biti mesec velikih dobitaka. Igrajte igre na sreću, možete dobiti poveće iznose. Žene će privlačiti muškarci u uniformi, oni koji se bave sportom a muškarci će biti skloni nepredviđenim reakcijama ako im se učini da ima povoda za ljubomoru.

Povezane vesti

TROJKA

Vrlo dinamičan mesec pun raznih obrta. Potreba za avanturama biće veoma naglašena, vaša nemirna priroda na momente će želeti da se smiri u nekoj sadržajnoj vezi pa je moguća romansa sa stabilnom ličnosti. Problem može predstavljati razdvojenost jer osoba koja će vam se svideti možda neće biti iz vašeg mesta, države, možda će morati često da putuje, što vam nikako neće odgovarati, osim ako ne odete negde na duže. Inostranstvo se pojavljuje kao realno rešenje za mnoge probleme, kako porodične, emotivne tako i za finansijske. Trgovina, stručno usavršavanje, marketing, bavljenje naukom, putovanja u inostranstvo donose satisfakciju. Na originalan način ćete pristupiti rešavanju problema, bavićete se proučavanjem alternativnih oblika lečenja, planiraćete započinjanje privatnog biznisa.

  Izvor:

ČETVORKA

Za vas je ovo veoma naporan mesec, za mnoge nećete imati nerava, možete biti skloni usamljenosti i imaćete potrebu da stavite tačku na jedan period koji nije bio ni približno tako uspešan kako ste očekivali. Stambeni prostor, nekretnine, krediti i finansijska situaicja postaju za vas noćna mora. Mnogo toga je ostalo nerešeno i ako ne budete spremni na kompromis, nećete uspeti da izađete iz problma. Starije osobe, bilo da su članovi porodice, kolege, prijatelji će vam pomagati i davati konkretne savete koje nećete rado prihatati. Povremeno ćete biti veoma impulsivni i skloni da donosite drastične odluke kako po pitanju posla, porodičnog života tako i u ljubavi. Nemojte iscrpljivati ni sebe ni partnera odugovlačenjem sa odlukama koje su neminovne.

PETICA

Spremite se za napore, pred vama je naporan mesec. Vaša sloboda će biti ograničena sa više strana a mnogo obaveza će vas činiti često neraspoloženim. Nepredviđeni troškovi u vezi sa nekim problemima koji mogu iskrsnuti u vezi sa domom takođe vas mogu prilično nervirati.

Možete se na momente osećati pomalo prevarenim u svojim očekivanjima i imate šanse da lako rešite probleme ako se oslonite na savete starijih žena, intuitivnih, saosećajnih koje uvek imaju vremena za vas. Ako ste muškarac, ovo nije period u kome treba da isprobavate vaše zavodničke veštine, čak i ako budete uspešni u osvajnju osobe koje vam se dopadne, bićete često u konfliktu jer ćete biti dva sveta. Možete utehu tražiti u porocima, sklonosti ka preterivanju, možete robovati iracionalnim strahovima. Vaši talenti dolaze do izražaja.

Povezane vesti

ŠESTICA

Čekaju vas mnoga iznenađenja. Radićete vredno i bićete predani svom poslu ne sanjajući da su mogući raznorazni obrti na poslu. Ako ste muškarac, čuvajte se žena koje vole da vode tračeve, neko vas može prevariti u vezi sa nečim što je za vas vrlo bitno. Po principu da svako zlo ima svoje dobro, jedna vrata se mogu za vas vrlo dramatično zatvoriti a druga otvoriti i to može biti ono na šta ste dugo čekali. Ako ste slobodni, najverovatnije ulazite u vezu koja će biti prilično turbulentna ali puna iskrenih emocija. Pokušaćete da budete tajanstveni ali vam to neće poći za rukom. Vaša saosećajna priroda doći će do izražaja u vezi sa nekim ko je vaša sušta suprotnost. Čuvajte se sebičnih osoba, nemojte podlegati njihovom šarmu da ne biste doživeli razočarenje. Ne trošite novac na nepotrebne kupovine.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije