Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ASTRO CRNI MESEC UPOZORAVA: ova četiri znaka očekuju problemi i borbe do kraja oktobra 2018. godine

Crni Mesec u Vodoliji najavljuje nam veliku borbu iz koje treba da izađemo kao pobednici!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Prolazak CrnogMeseca (Lilit) kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Krajem oktobra, Crni Mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene.

Kada sam gledala godišnju astrološku analizu za ovu godinu, uočila sam nezgodan kvadrat koji je uslovljavao mnogo nezgodnih situacija sa zdravljem, gubitkom posla i novca, opstrukcijom položaja u društvu i sličnoga svima nama.

Kada sam pre neki dan posmatrala kartu, primetila sam da ulazak Crnog Meseca u Vodoliji sugeriše za većinu nas poslednju borbu iz koje treba da izađemo kao pobednici, ili kao potpuno nova, transformisana verzija sebe koja je mnogo jača i sposobnija nego pređašnja.

Prolazak Crnog Meseca kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Tako da, ovaj planetoi govori u tranzitnim kartama o tome kako mi držimo pod kontrolom našu mračnu stranu, ali i kako se mračna strana drugih u našoj okolini odražava na nas.

Krajem oktobra, Crni Mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene. Naime, Crni Mesec predstavlja invertnu sliku pravog Meseca u odnosu na Zemlju, baš kao što naše emocije postaju maligne i potpuno drugačije ukoliko smo pod uticajem besa i osvetoljubivosti.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAVNI HOROSKOP ZA JESEN 2018: Jarac u velikoj dilemi, Strelac pred venčanjem

Crni Mesec u Vodoliji nam za pripadnike ovog znaka obično donosi njihovu borbu sa segmentima svesti koji ih ocrnjuju i zatvaraju. Zavisno od momenta kada ova astrološka tačka preklopi njihovu poziciju Sunca, Vodolije bi trebalo da osete da je njihov karakter u senci te da njihova samoinicijativnost strikno zavisi od toga koliko će biti sposobni da se izbore se sa svojim egom.

KOJI ZNAK HOROSKOPA ĆE NAJVIŠE OSETITI PROMENE PROČITAJTE OVDE!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije