Dnevni horoskop - konjukcija Marsa i Meseca donosi tenziju i nelagodnost, ali neki znakovi Zodijaka uspeće da pobede iskušenja i impulsivnost, piše Lovesensa. Evo ko se najbolje bori protiv negativnoguticajaplaneta...

Dragi Lavovi, spremni ste da žrtvujete slobodu i vreme kako biste partneru poklonili apsolutnu pažnju. Ovaj dan nije toliko povoljan za komunikaciju, ali je savršen da delima pokažete ljubav. Romantične varnice ponovo će zapaliti u vašem srcu vatru ljubavi, ali ne zaboravite da narednog dana razgovarate sa partnerom o velikim promenama koje se odnose na zajedničku budućnost.

Usamljeni Lavovi ponekad ne znaju šta žele i teško stiču poverenje, a izuzetak su bliski prijatelji. Baš iz jednog takvog prijateljstva može da se rodi divna ljubav. Slušajte tajne poruke svog srca - da li su se varnice pojavile tamo gde niste očekivali? Na poslu želuite sve da uradite po planu, ali to što težite perfekcionizmu često vas čini napetim i nervoznim. Važno je da se malo odmorite i obavite posao rasterećeni. Samo ako negujemo unutrašnji mir, točak sreće ne prestaje da se okreće.

Izvor: Lovesensa