Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MRAČNE TAJNE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: šta kriju vodeni znakovi - Rak, Škorpija i Ribe

Vodeni znakovi - Rak, Škorpija i Ribe daće vam svoje srce, nesebično pomagati, ali se senka javlja kad im zapreti samoća, kad se osete odbačenima i nevoljenima.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ako osvestimo postojanje neprijatnih i neželjenih nagona i osećanja, oni će da obogate naš svesni ego. U senci se kriju korisne mogućnosti, pa radom na senci možemo da ojačamo svoje prirodne instinkte, oslobodimo kreativne impulse i razvijemo sposobnost za realističan uvid u stvarnost i primerene reakcije na sve s čime se susrećemo.

Suočavanje sa senkom daje nam priliku za saosećanje i prihvatanje svih ranjenih, osetljivih i odbačenih delova sopstvene duše. Da bismo postigli psihološku stabilnost, imali pristup sopstvenim izvorima kreativnosti i postigli istinsku duhovnost, treba da se suočimo s tamom, pobedimo svoje strahove i pretvorimo ih u korisne saveznike.

Vodeni znakovi, Rak, Škorpija i Ribe, u svom ličnom razvoju uče da prepoznaju svoje osećaje prema drugima, osvešćuju svoju potrebu za bliskošću. Spremni su da zarone u emocionalne dubine, stope se s raznim vrstama osećaja razvijajući saosećanje, maštovitost i intuiciju. Daće vam svoje srce, nesebično pomagati, žrtvovati se ako je potrebno, da bi stvorili sopstveni osećaj emotivne sigurnosti. Njihova se senka javlja kad im zapreti samoća, kad se osete odbačenima i nevoljenima.

Da bi zadržali bliskost i ljubav mogu da manipulišu tuđim osećanjima, izigravaju bespomoćnu žrtvu i kontrolišu vas osećajem krivice koji su vam nametnuli. Ako osete da želite da im izmaknete, mogu da budu ljubomorni i osvetoljubivi. Iz njihove senke mogu da izrone hirovitost, dramatični ispadi besa i suza, posesivnost i razne zavisnosti. Mogu da budu sebični, zahtevni, preterano osetljivi. Ponekad su pesimisti koji sažaljevaju sami sebe, a mogu da budu i autodestruktivni. Kad ne mogu da izađu na kraj sa stvarnošću, pobeći će u svoju unutrašnjost, čuvaće tajne, biće potpuno nepristupačni.

Tekst: Senka Ljubić

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije