Mesečni kineski horoskop za oktobar predviđa veliki povratak harmonije u mnoge prijateljske, ljubavne i porodične odnose, piše Lovesensa. Stare greške biće ispravljene, a karmički dugovi zauvek izbrisani!

Od 9. oktobra do 7. novembra našom sudbinom vladaće VodeniPas, predstavnik meseca oktobra u 2018. godini. U 2018. godini vlada Zemljani Pas, a u oktobru Vodeni, a spoj ovih elemenata daje nam šansu da se rešimo starog tereta i započnemo proces transformacije.

Pas je znak ljubavi, deljenja, entuzijazma, lojalnosti, a baš takva osećanja ispuniće našu dušu do 7. novembra. Međutim, nežnost nas ponekad vodi u svet mašte, a kada dođe vreme da se probudimo, ponovni susret sa realnim svetom može biti surov.

KINESKI HOROSKOP - 12 ZNAKOVA KINESKOG ZODIJAKA: pronađite koji ste znak po godini rođenja

Na polju karijere očekuje vas više razumevanja, šansi za uspeh i odličan timski rad, ali ovo nije period za preduzimanje rizika. Mračna strana Psa koji vlada ovim mesecom jeste pesimizam, što može negativno da se odrazi na poslovne strategije i odnose sa kolegama.

Ovo je jedan od najpovoljnijih perioda za pronalazak noveljubavi. Mnogi znakovi će upoznati nekoga ko će probuditi njihovo uspavano srce. To neće biti samo avantura, već šansa da započnete romansu koja može biti večna.

Bivo - oktobar 2018.

Oktobar je mesec ravnoteže. Uživaćete u društvu dragih ljudi, a mesec Vodenog Psa donosi šansu da popravite neke odnose. Očekujte nešto novo i nestvarno ako tražite ljubav, jer sledi period romantičnih iznenađenja. Na poslu vas očekuje neverovatna sreća. Imaćete priliku da se dokažete i privučete uspeh. Prati vas pozitivna energija do kraja meseca.

Pacov - oktobar 2018.

U romantičnoj vezi će cvetati najlepše cveće ljubavi. Sa patnerom imate puno zajedničkih interesovanja i ovog meseca iskoristite dobru energiju za lepe planove i zabavu. Zaštitite se i oslobodite toksičnog okruženja. Naravite oko sebe krug ljudi sa kojima uživate i koji vas podstiču na dobra dela.  Šarmantni ste i komunikativni, pa lako osvajate simpatije. Ovog meseca ćete zablistati jer ste dobro pripremljeni za probleme i uspećete da se izborite sa svakim izazovom.

Tigar - oktobar 2018.

Vreme je da otvorite svoje mistično srce i otkrijete najdublja osećanja. Samo tako ćete privući energiju ljubavi, a to se odnosi i na zauzete i na usamljene Tigrove. Zablistaćete na polju karijere, jer ste dobro pripremljeni i organizovani. Svaki zadatak detaljno istražite i bićete za korak ispred svih. Moguće je da ćete dobiti informacije koje će pomoći da se približite uspehu.

Zec - oktobar 2018.

Prilagođavate se partnerovim potrebama i pokušavate brzo da rešite problem. Oktobar vam donosi davno izgubljenu ravnotežu koja je presudna za budućnost sa partnerom. Ljubavno razočaranje iz prošlosti ostavilo je trag na vašoj duši, a rane će zaceliti nova ljubav. Na poslu budite vrlo oprezni, beležite sve što se događa i čuvajte svaki dokument. Možda će vam neki dokazi zatrebati u budućnosti.

Zmaj - oktobar 2018. godine

Budite opušteni i uživajte u dobrim događajima koji predstoje. To ne znači da ćete prestati da planirate, analizirate i budete odgovorni, već ćete to raditi na svesniji način, bez opterećenja. Vašem optimizmu i stasu nemoguće je odoleti, pa se slobodno nadajte sreći na polju ljubavi.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE PROGNOZU ZA OVE ZNAKE: ZMIJA, KONJ, KOZA, MAJMUN, PETAO, PAS, SVINJA!

PageBreak

Na poslu vas očekuju izazovi, ali i pomoć kolega od kojih možete puno naučiti. Pišite beleške, neke informacije su presudne za uspeh!

Zmija - oktobar 2018. godine

Ne unosite turbulencije u romantičnu vezu na osnovu pretpostavki, već iskreno razgovarajte sa partnerom. Ako želite da privučete ljubav, morate preduzeti prvi korak i osloboditi se straha. Na poslu ćete biti zbunjeni i očekuje vas puno zadataka i problema koje treba rešiti. Neki planovi će propasti, ali važno je da ostanete fokusirani na konačan cilj.

Konj - oktobar 2018.

Srećan preokret u ljubavi dogodiće se kada zamenite nestrpljenje sa koncentracijom i otvorenim umom i srcem. Ako želite da vam neko pruži pažnju i osećanja, morate uzvratiti istom merom. Otključajte svoje srce! Iako vam se nova ljubav čini kao prolazna avantura, uneće radost u vaš život. Na poslu vas očekuje miran period, bez rizikovanja. U oktobru ćete upoznati puno novih prijatelja.

Koza - oktobar 2018.

Učite se iz prethodnog iskustva - u ljubavi je neophodno slušanje i razumevanje. Nova ljubav će vas "zaslepeti" i omekšati srce, ali držite emocije pod kontrolom dok ne prođete test iskrenosti. Na polju karijere sve ide po planu, a ovog meseca pokazaćete prave sposobnosti. Nastavite da dajete sve od sebe, a u trenucima nevolje pokažite koliko zaslužujete unapređenje.

Majmun - oktobar 2018. 

Ljubav je u oktobru mirno more, a to ćete naročito shvatiti kada se problemi u vezi reše i ponovo osetite bliskost sa partnerom. Imate sreće ako tražite novu ljubav, jer ćete u odnosu sa jednom osobom osetiti neverovatnu hemiju. Ovog meseca izbegnite rizikovanje na polju karijere, ali radite najbolje što znate i dobro planirajte, jer samo tako će se pojaviti dobra rešenja i ideje.

Petao - oktobar 2018. 

U oktobru očekujete velike promene na polju ljubavi, naročito ako ste u vezi. Moguće je da će se u romantičnom odnosu dogoditi neverovatan preokret i moraćete da donesete važne odluke. Ako tražite ljubavnu sreću, otvorite srce, sklapajte nova prijateljstva i negujte samopouzdanje i Univerzum će vas prijatno iznenaditi. Ovo je mesec velike odgovornosti i odluka, ali ne smete zbog negativnih komentara izgubiti smirenost i poremetiti životni kompas.

Pas - oktobar 2018.

Ako razgovarate sa partnerom samo o onome što je neophodno, stvorićete veliku distancu. Za srećnu ljubav najvažnija je komunikacija, a u dugom i iskrenom razgovoru možete puno toga otkriti. Moguće je da će usamljeni ovog meseca upozanti pogrešnu osobu za ljubav, ali ne očajavajte, slede bolji dani. Na poslu ćete izbegnuti nevolje ako sledite pravila.

Svinja - oktobar 2018. 

Ako već dugo niste srećni u trenutnom ljubavnom odnosu, možda je vreme da donesete neke važne odluke koje dugo odlažete. Moguće je da ćete započeti novu vezu, ali taj odnos vas podseća na jednu pogrešnu ljubavnu igru iz prošlosti. Da li zaista želite još jednom da testirate svoje srce? Sreća je na vašoj strani kada je u pitanju posao, ali dobre ponude zahtevaju aktivnost. Ne odustajte, pokažite koliko vredite!

Izvor: Lovesensa