Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA VAS BLOKIRA DA OSTVARITE VELIKE ŽELJE: ovaj znak će danas uspeti da odbije nesreću

Uvek slušajte intuiciju i lako ćete ostvariti snove!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop - opozicija Meseca i Saturna stavlja nas na test i jača za nove životne izazove, piše Lovesensa. Astrolozi ističu da ovaj aspekt ne sme da nas uplaši, već iz njega treba naučiti važne lekcije koje će pomoći da pronađemo pravi put ka srećnoj budućnosti. Međutim, jedan znak ima neverovatnu pozitivnu energiju i lako odoleva svakom iskušenju. 

Dragi Ovnovi, zvezde vam daruju mir i vraćaju harmoniju u vašu vezu. Ponovo ćete pronaći zajednički jezik sa partnerom, kompromis i razumete njegove potrebe. Dobra komunikacija pomaže da očistite energetski nered koji je stvorila tenzija u prethodnom periodu. 

Venera vam daruje entuzijazam i pomaže da rane na srcu iscelite romantičnim iskrama. Ponovo ćete moći da verujete u ljubav i iskreno volite. Ako danas sretnete neku novu zanimljovu osobu, moguće je da će se u budućnosti roditi divna romansa. Ne odustajte od ljubavi, osvrnite se oko sebe, okružuju vas divne šanse za ljubavnu sreću.

Imate velike poslovne ambicije i ne dozvoljavate da vam bilo ko stane na put ka samoostvarenju. Zvezde jasno poručuju - pažljivo slušajte intuiciju. Ne dozvolite da se zbunite i izgubite kompas pred novim izazovima i preprekama, jer se u teškoćama najbolje pokazuju sposobnosti. Naspavajte se, manjak energije vas sputava da ostvarite želje.

PROČITAJTE JOŠ: 

PRAKTIČNA ŽENA NOSI HIT JAKNU ZA HLADNE DANE: Nataša Pavlović u originalnoj i modernoj jakni za jesen i zimu koju će sve žene obožavati u 2018. godini (FOTO)

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 30. SEPTEMBRA DO 7. OKTOBRA 2018: Ribe prati sreća, a Strelčevima planete šalju opomenu

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

  Izvor:

KAKO DA OSTVARITE SVOJE SNOVE: jednostavan put do velikog uspeha

Sve što vam se u životu događa i što se dogodilo, privukli ste sami, tvrde motivacioni treneri, piše Lepa i Srećna. To se dešava snagom slika koje stvaramo u svom umu. Nezavisno od želje i volje, privlačimo sve ono o čemu razmišljamo, bilo dobro bilo loše. Nesvesno privlačenje dešava se kada dopustimo da misli upravljaju nama. Ako, na primer, brinemo kako da se izvučemo iz dugova, oni će se samo gomilati. Ili strepimo da nas partner više ne voli i privlačimo nesigurnost u vezu. Svaka briga rađa novu brigu. Otuda izreka: Pazite šta mislite da vam se to ne dogodi! 

– Suština jedinog i pravog zakona privlačenja je u preskakanju uobičajenog redosleda uzroka i posledice. Taj naučeni sled, gde se prvo obezbeđuje uzrok da bi usledila posledica, treba da zanemarimo i fokusiramo se samo na cilj! Nikada ne treba prvo da obezbedimo uslove za ostvarenje cilja jer na taj način samo unosimo zabunu, pošto dajemo naredbu kako da se nešto ispolji. Važno je da se posle prilagođavanja misaonih oblika, držimo cilja kao da je već ostvaren. Okolnosti nam nikada neće doći onako kako smo zamislili, već uvek na način koji je u skladu s realnošću, našim načinom života i uverenjima koja smo formirali. Znači, držimo se cilja, a okolnosti koje dovode do njega prepustimo univerzumu. To je jedini realan zakon privlačenja - objašnjava Dragan Tomić Koba, energoterapeut i motivacioni trener.

PROČITAJTE VIŠE: KAKO SE MUŠKARAC ZALJUBLJUJE: 4 faze kroz koje ON prolazi dok ne kaže VOLIM TE

Cilj treba da osetite u sadašnjem trenutku, kao da je već ostvaren i inicirate takav osećaj. Jer, pozitivan i realan osećaj značajno ubrzava događaje. Sve to nema svrhu ukoliko svoj um ne dovedete u stanje mirovanja da biste delovali s nižeg nivoa svesti, u niskim frekvencijama (teta ili alfa stanje). Na najdubljem nivou svesti ne postoji vreme, cilj je uvek tu i ne postoji proces uzročnog dolaženja do njega. Kreativna sfera koja oblikuje okolnosti ima uticaj samo u frekvencijama od 4 do 11 herca. 

Kliknite OVDE da pročitate nastavak teksta!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije