Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNI MESEC U ZNAKU VODOLIJE DONOSI NEMIRE: evo koga će sudar sa energijom Marsa staviti na muke (do kraja oktobra 2018. godine)

Snažan uticaj Crnog meseca u znaku Vodolije će se osećati 30 dana.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Prema godišnjoj astrološkoj karti uočava se nezgodan kvadrat koji je uslovljavao mnogo nezgodnih situacija sa zdravljem, gubitkom posla i novca, opstrukcijom položaja u društvu i sličnoga svima nama.

Međutim skorašnje promene na astrološkoj karti donose promene odnosno ulazak Crnog meseca u Vodoliji sugeriše za većinu nas poslednju borbu iz koje treba da izađemo kao pobednici, ili kao potpuno nova, transformisana verzija sebe koja je mnogo jača i sposobnija nego pređašnja.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2018. godine

Prolazak Crnog meseca kroz znak traje trideset dana. On predstavlja sve tamne segmente naše svesti koji su u stanju da se pojave na površini u trenutku kada smo izazvani do te granice da nas savlada bes i osvetoljubivost. Tako da, ovaj planetoid govori u tranzitnim kartama o tome kako mi držimo pod kontrolom našu mračnu stranu, ali i kako se mračna strana drugih u našoj okolini odražava na nas.

Krajem oktobra, Crni mesec izlazi van znaka Vodolije, a do tada nam nosi značajne promene. Naime, Crni mesec predstavlja invertnu sliku pravog meseca u odnosu na Zemlju, baš kao što naše emocije postaju maligne i potpuno drugačije ukoliko smo pod uticajem besa i osvetoljubivosti.

Crni mesec u Vodoliji nam za pripadnike ovog znaka obično donosi njihovu borbu sa segmentima svesti koji ih ocrnjuju i zatvaraju. Zavisno od momenta kada ova astrološka tačka preklopi njihovu poziciju Sunca, Vodolije bi trebalo da osete da je njihov karakter u senci te da njihova samoinicijativnost strikno zavisi od toga koliko će biti sposobni da se izbore se sa svojim egom.

Ovaj proces je zaista iscrpljujući za pripadnike ovog znaka, jer Vodolija je vođena Uranom i ne trpi tamu i momente u kojima ne može da bude slobodna, ali nakon ovog procesa će se sigurno osećati slobodnijima i jačim nego ikada u toku ove godine.

Kliknite OVDE da pročitate kakav je uticaj Crnog Meseca u Vodoliji na ostale znake horoskopa!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije