U nedelju 26. avgusta 2018. godinu u 13 i 56 časova počeće magija punog Meseca, piše LovesensaPun Mesec ulazi u znak Riba i podstiče nas da se osvrnemo unazad i sebi odgovorimo na važno pitanje - Šta sam za svoju budućnost uradio/la ovog leta?

Ovaj pun Mesec vlada pred kraj jednog lepršavog i bezbrižnog perioda (leto) i nagoveštava dolazak sezone u kojoj će na naplatu stići svi računi i plodovi našeg truda (jesen).

Magija punog Meseca podstiče vas da se podsetite planova koje ste imali u proleće 2018. godini i da razmislite koji su se ostvarili i ko je odgovoran za one koje nismo uspeli da postignemo. Međutim, ovo nije period u kojm se broje samo greške, već i šansa da razmislimo o budućnosti, organizujemo se i ispravimo sve što nismo uspeli u prethodnom periodu.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018. godine

Pun Mesec je simbol kraja jedne faze, ali i novog početka, zato razmislite koje ćete važne korake da napravite u narednom periodu, jer je sva moć za privlačenje sreće i uspeha samo u vašim rukama.

Ovo će biti posebno povoljan period za učenike i studente. Imaće snage za nove pobede i veliki entuzijazam oseća se već na početku školske godine.

Moguće je da će razlika između iluzije i stvarnosti početi da se gubi, a onda donosimo pogrešne odluke koje nas ponovo vraćaju na početak puta. Pošto se magija Meseca uselila u emotivan znak Riba, u mnogim srcima probudiće se burna osećanja. Ne brinite, snaga punog Meseca uspeće da vas zadrži na zemlji i da vas pokrene na dobre promene.

Kliknite OVDE da pročitate horoskop za pun Mesec u Ribama

PageBreak

Evo šta svakom znaku Zodijaka donosi pun Mesec u Ribama:

Ovan

Nakon perioda problema i nezadovoljstva, vreme je za promene. Svesni ste da morate postati odgovorniji ako želite da ostvarite veliki cilj. Bili ste sebični, zaslepljeni pogrešnim ambicijama, ali sada je vreme da pokažete da ste spremni ponovo da volite.

Bik

Pun Mesec donosi velike promene i želju da rizikujete zbog sreće. Ako ste prezasićeni trenutnim poslom, vreme je da potražite sreću i uspeh u drugoj profesiji.

Blizanci

Sve na čemu ste vredno radili uskoro će se isplatiti, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili posao.

Planovi su se ostvarili jedan za drugim, bili ste organizovani i posvećeni, a pun Mesec vam donosi najlepše darove.

Rak

Nostalgični ste i u mislima su vam samo uspomene, ali zvezde naglašavaju - fokusirajte se na sadašnji trenutak. Ovde i sada pobedite strah od nepoznatog, budite spremni da uradite nešto važno za sebe. Istražujte životom, jer ako svakodnevno tragate za srećom, uskoro ćete je i pronaći.

Lav

Imaćete problem sa finanansijama, a nepredviđeni troškovi su vaša najveća prepreka. Ne možete kontrolisati baš sve, ponekad sudbina iskoristi trenutak nepažnje i nevolja se pojavi. Neka svaka učinjena greška postane važna životna lekcija.

Devica

Previše ste opterećeni svojim ambicijama, a preterani perfekcionizam uporno vam krade energiju. Morate biti svesni da se neće svi planovi ostvariti baš onako kako ste zamislili. Odmor vam je neophodan.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa!

PageBreak

Vaga

Opterećeni ste lepotom i materijalnim stvarima, ali prava lepota se krije iznutra. Izađite iz zamke svojih iluzija, jer vam neće doneti sreću za kojom tragate. Posvetite se unapređenju života, ako na njemu vredno i odgovorno radite, Univerzum će vam olakšati odluke i izazove.

Škorpija

Mnogi nemaju snage i volje da se pokrenu i ostvare snove, ali vi ništa ne prepuštate slučaju drage Škorpije. Želite novu ljubav, napravićete prvi korak, ako razmišljate o ličnom biznisu, probudiićete u sebi kreativnu energiju... Ovaj pun Mesec donosi vam samo dobre vesti...

Strelac

Očekuje vas period duhovnog razvoja. Meditirate, želite da postanete apsolutno svesni svog bića i svojih sposobnosti. Takav stav doneće veliki uspeh na različitim životnim poljima, naročito na poslu.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA VLADAVINU SUNCA U DEVICI: šta nam zvezde predviđaju za ljubav, posao i zdravlje (do 22. septembra 2018.)

Jarac

Zabava, opuštanje i ignorisanje problema - vreme je da se spustite na zemlju. Problemi će se samo gomilati ako ih ne primećujete. Vreme je da se aktivirate i razmislite koje promene su vam u životu neophodne.

Vodolija

Pojačana i moćna energiju koju imaju samo Vodolije ponekad može da bude problem. Razmislite da li ljude opterećujete kontantnom pričom o sebi, tako sabotirate i sreću u ljubavi. Na neki svoj neobičan način pokažite koliko vam je stalo do bliskih ljudi. To će biti dovoljno da se izbavite iz zamke velikog ega.

Ribe

Problemi na ljubavnom planu. Iako vam partner poklanja pažnju i u vama budi nešto posebno, on ipak želi da vodite život onako kako je samo on zamislio. Polako počinjete da zaboravljate na svoje snove i želje, pazite da ne zaboravite sebe. Razmislite da li vaša veza ima budućnost.

Izvor: Lovesensa