Dnevni horoskop - zvezde daruju moćnu intuiciju, ali ipak budite oprezni sa donošenjem važnih odluka, piše Lovesensa. Ovaj znak danas bira ljubav i pozitivnu energiju, uprkos svim problemima...

Rođeni u znaku Raka, danas će se u vaš život useliti čarolija ljubavi! Partner želi da vas osvoji svakim osmehom, pogledom i dodirom, a romantično iznenađenje koje sprema potpuno će vas oduševiti. Ples Jupitera i Meseca od rutine napraviće ljubavnu magiju, zato uživajte u svakom trenutku sa partnerom.

Usamljene Rakove čeka nova ljubav, ali to neće biti prolazna letnja avantura, već odnos koji može doneti divnu budućnost. Organizacija je vaš ključ uspeha, a u narednom periodu na poslu vas očekuje puno radnih zadataka i velika odgovornost. U krizi se najbolje otkrivaju sposobnosti i kreativnost, a neko će vaše ovog petka sigurno primetiti.

PROČITAJTE JOŠ:

DREVNA KINESKA METODA KOJA PODMLAĐUJE LICE I TELO: ovi roleri podstiču cirkulaciju i poboljšavaju tonus kože

NAJLEPŠI HOTEL NA SVETU, BESPLATAN BORAVAK! DA LI JE OVO MORE LEPŠE OD CRNE GORE: evo gde sad letuju Dejvid i Viktorija Bekam (FOTO)

KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: šta vašem znaku donosi Metalni Majmun koji vlada do 9. septembra

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 12. DO 19. AVGUSTA 2018: šta nam donosi pomračenje Sunca

OVAN (21.3. - 20.4.)

Ljubav 

Ojačana pozicija Sunca u Lavu, u inkonjunkciji sa planetom seksualnosti, najavljuje mogućnost strastvenog susreta sa Škorpijom, Ovnom ili Jarcem. U drugoj polovini nedelje, Venera, vladalac kuće ljubavi, "beži" iz napetih aspekata sa Saturnom i Uranom, što dovodi do postepene stabilizacije odnosa sa partnerom.

Posao 

Vaš vladalac Mars, 13. avgusta, retrogradnim hodom približava se 28. stepenu Jarca, tački na kojoj je njegov uticaj naglašen, još više zbog kvadrata sa retrogradnim Uranom. Zbog toga bi trebalo da obratite više pažnje na konkurenciju. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, izbegavajte nepotrebne troškove.

Zdravlje 

Podložnost povredama.

BIK (21.4. - 21.5.)

Ljubav 

Aspekti vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi, mogu da vam donesu poznanstvo sa mlađom osobom na poslovnom sastanku, stručnom predavanju ili seminaru. Povratak Marsa u devetu astrološku kuću, najavljuje obnovu kontakta sa zemljanim znakom sa kojim ste bili u vezi, naročito ukoliko ste predstavnik znaka u zrelijem dobu.

Posao 

Pozicija retrogradnog Merkura, vladaoca kuća novca i kreativnosti, opominje da bi trebalo da budete racionalniji prilikom dogovora o novim aranžmanima sa strancima. Krajem perioda, u vreme prve Mesečeve četvrti u opoziciji sa nekretnicom Algolom, 18. avgusta, klonite se rizičnih finansijskih transakcija.

Zdravlje 

Smanjite unos slatkiša.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Ljubav 

Sekstil između Venere i vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, planeta ljubavi i komunikacija, donosi vam prijatne susrete i poznanstva preko interneta. Zbog napetog aspekta između retrogradnog Marsa i retrogradnog Urana, planeta erotike i flerta, teško ćete odoleti šarmu osobe koja već izvesno vreme pokušava da vas osvoji.

Posao 

Pozicija Jupitera, vladaoca astrološke kuće pravnih procesa, upozorava da povedete više računa o svojim izjavama i dokumentima. Umetnike i sportiste, sredinom perioda, očekuje profesionalni uspeh. Prva Mesečeva četvrt, krajem nedelje, donosi vam zaradu preko saradnje sa strancima.

Zdravlje 

Izbegavajte stresne situacije.

RAK (22.6. - 22.7.)

Ljubav 

Jedan ste od vodenih znakova kojima su zvezde naklonjene i na emotivnom i na poslovnom planu. Povratak retrogradnog Marsa u vašu astrološku kuću ljubavi, 13. avgusta, upozorava da bi trebalo da se klonite Ovnova i Jarčeva koji će najverovatnije pokušavati da vam nametnu svoja mišljenje i stavove. Poslušajte savet Riba ili Bika.

Posao 

Retrogradni Merkur koji upravlja vašim astrološkim poljima prepreka i nervnog sistema opominje da obratite pažnju na dokumentaciju, ugovore i sl. U vreme prve Mesečeve četvrti u vašoj petoj kući, pod uticajem Neptuna, 18. avgusta, umetnici mogu da budu posebno nadahnuti i inspirisani.

Zdravlje 

Provodite više vremena u prirodi.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak nedeljnog horoskopa: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA!

PageBreak

LAV (23.7. - 22.8.)

Ljubav 

Prelazak vašeg vladaoca Sunca, simbola uspeha i društvenog statusa, preko vaše kuće ličnosti donosi vam priliv energije i vitalnosti, zbog čega ćete biti zapaženi kod suprotnog pola. Pozicija retrogradnog Merkura, sredinom nedelje u vaš život može da privuče staru simpatiju ili nekoga sa kime ste nekada bili vrlo bliski.

Posao 

Aspekt između Merkura i Jupitera, vladaoca astroloških polja novca i kreativnosti, odgovara umetnicima i sportistima. Krajem sedmice, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, detaljno se informišite o ugovoru sa strancima koji bi trebalo da potpišete. Ako otvarate privatnu firmu, sačekajte još nedelju dana.

Zdravlje 

Osetljivija koža.

DEVICA (23.8. - 22.9.)

Ljubav 

Venera, planeta ljubavi, u kvadratu sa Saturnom, simbolom zahlađenja ne utiče najbolje na odnos sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Biku. Međutim, opozicija sa Neptunom, planetom zaljubljivanja, slobodnima donosi romantični susret sa umetnikom ili nekom osobom koja je poznata u javnosti, zbog posla.

Posao

Početkom perioda, obratite više pažnje na vredne sitnice, kartice, ključeve, telefone, jer je vaš vladalac Merkur u prividnom hodu unazad i dalje u napetom aspektu sa Jupiterom. Sredinom nedelje, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, možete da očekujete novčane dobitke.

Zdravlje 

Nesanica.

PROČITAJTE JOŠ: Veliki ljubavni horoskop za avgust 2018. godine

VAGA (23.9. - 22.10.)

Ljubav 

Prelazak Venere, simbola lepote, preko vašeg znaka, doprinosi vašoj popularnosti kod suprotnog pola, ako ste rođeni u prvoj dekadi. Povratak Marsa, vladaoca kuće ljubavi, u znak Jarca, 13. avgusta, utiče na vašeg partnera koji će uporno nastojati da vas ubedi u nešto sa čim se vi ne slažete. Susret sa Lavom, krajem nedelje, ostaviće vas bez daha.

Posao 

Retrogradni Merkur, planeta komunikacija, u kvadratu sa Jupiterom, opominje da nije preporučljivo da obnavljate saradnju sa nekadašnjim poslovnim partnerima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, možete da očekujete veći priliv novca na bankovnom računu.

Zdravlje 

Provodite više vremena u prirodi.

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11.)

Ljubav 

Mesec, simbol emocija, u drugoj polovini nedelje prelazi preko Jupitera u vašem polju ličnosti i obrazuje trigon sa Neptunom, zbog čega će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu. Inkonjunkcija Sunca u Lavu i vašeg vladaoca Marsa u prividnom hodu unazad preko Jarca, posle 13. avgusta, upozorava da izbegavate rasprave sa dugogodišnjim partnerom.

Posao 

Planeta komunikacija, Merkur u retrogradnom hodu preko astrološkog polja karijere, pod uticajem Venere, planete novca, donosi vam dogovor o novom poslu. Sredinom perioda, umetnici i sportisti biće uspešni. U drugoj polovini nedelje posavetujete se se Jarcem oko novog projekta sa strancima.

Zdravlje 

Nesanica.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak nedeljnog horoskopa: STRELAC, VODOLIJA, RIBE!

PageBreak

STRELAC (23.11. - 21.12.)

Ljubav 

Pozicija jednog od vaših vladalaca, Neptuna, planete iluzija i podsvesti, u opoziciji sa Venerom, simbolom ljubavi, početkom perioda, donosi vam romantični susret sa nekim ko će vam se dopasti na prvi pogled. U drugoj polovini nedelje, slobodni Strelci mogu da dobiju poziv za izlazak od Ovna ili Lava.

Posao 

Aspekti Merkura u prividnom hodu unazad, u prvoj polovini sedmice, umetnicima donose mogućnost zarade preko honorarnih ili paralelnih angažmana. Sredinom perioda, moguća obnova kontakta sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, izbegavajte rizične finansijske transakcije i podizanje kredita.

Zdravlje 

Pazite se sportskih povreda.

JARAC (22.12. - 20.1.)

Ljubav 

Planeta ljubavi Venera u kvadratu sa vašim vladaocem Saturnom, simbolom prošlosti, priziva stare simpatije u vaš život. U drugoj polovini perioda, preko prijatelja ili poznanika, možete da upoznate osobu koja neće biti potpuno iskrena prema vama po pitanju svog emotivnog statusa.

Posao 

Povratak retrogradnog Marsa u vaš znak, blizu stepena njegove egzaltacije, pod uticajem retrogradnog Urana, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove, naročito ako ste privatnik. Sredinom nedelje možete da obnovite saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja, a u vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, sa nekadašnjim saradnicima.

Zdravlje 

Problemi sa zglobovima ili zubima.

PROČITAJTE JOŠ: NUMEROLOŠKA PROGNOZA ZA AVGUST 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj

VODOLIJA (21.1. - 19.2.)

Ljubav 

Trigon između vladalaca vašeg znaka, Urana i Saturna, povoljno utiče na odnos sa partnerom. Pozicija Venere, planete ljubavi, slobodnim predstavnicima znaka najavljuje mogućnost obnove veze sa Vagom. Sredinom perioda, preko prijatelja možete da upoznate osobu koja će vam se dopasti već na prvi pogled.

Posao 

Posle 13. avgusta, Mars, planeta akcije, retrogradnim hodom vraća se u znak Jarca koji zahvata vaše 12. astrološko polje, zbog čega bi trebalo da obratite više pažnje na konkurenciju i da izbegavate nepotrebne troškove. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, budite oprezniji prilikom dogovora o saradnji sa strancima.

Zdravlje 

Proverite krvnu sliku.

RIBE (20.2. - 20.3.)

Ljubav 

Venera, planeta ljubavi u astrološkoj kući partnerskih odnosa, tranzitira preko Meseca u vašem znaku, zbog čega ćete sredinom nedelje biti u centru pažnje suprotnog pola. Aspekti Merkura, vladaoca kuće ljubavi, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Jupitera, simbola ekspanzije, najavljuju mogućnost strastvenog susreta sa zauzetom osobom.

Posao 

Pozicija Marsa, vladaoca kuće posla, koji se 13. avgusta vraća u znak Jarca, upozorava da budete oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, naročito ukoliko sarađujete sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti, 18. avgusta, možete da očekujete veći priliv novca na bankovnom računu.

Zdravlje 

Čuvajte se povreda u kući.

Tekst: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti