Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

Situacija po pitanju novca je dobra ali ovi znaci treba da se pripaze na preterano trošenje!

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Harmoničan aspekt Saturna i Urana aktivira vašu kuću novca i karijere i ohrabruje osmišljene promene sa dugoročnim efektom. Delujte sa strpljenjem i ne upuštajte se u preteranu kupovinu ili zabavu kako bi ostavili snažan utisak na osobu koja vas zanima. Mars, vladar Ovna, retrogradan je do 27. avgusta 2018. godine. 13. avgusta Mars se vraća u kuću karijere i društveno - profesionalnog statusa. Merkur, planeta koja vlada kućom posla Ovna, retrogradna je do 19. avgusta 2018. godine. Imaćete utisak da sve stagnira, da vaši talenti nisu prepoznati i da sve što napravite ne donosi uspeh. Kako bi nadrasli ove prepreke morate imati zreo i disciplinovan pristup stvarima kada se radi o profesionalnom životu. U ovom periodu mnogi Ovnovi će shvatiti da karijera ne može biti izgrađena preko noći i doneti dugoročne rezultate i da sve mora biti pažljivo isplanirano. 23. avgusta 2018. godine Sunce ulazi u kuću posla Ovna i pomaže vam pri organizaciji i boljem delovanju, ali poboljšava i odnose s radnim kolegama. Vreme je da iskoristite svoje talente i kreativnost i da se izborite za sebe. Situacija dobro izgleda kada se radi o novcu, ako se ne upustite u finansijske špekulacije ili pokušate doći do novca preko noći ili trošite na nepotrebno.

BIK

U profesionalnom životu možete puno toga da ostvarite, ako ne zaglavite na vlastitoj prošlosti i uverenju da su vaše metode najbolje. Vreme je da pustite malo svježeg zraka u svoj profesionalan život i koncentrišete se na ono što želite ostvariti. Nemojte napustiti sve dosadašnje metode koje ste koristili, bez novih temelja ili novog posla. Više pažnje posvetite načinu na koji razgovarate sa nadređenima, saradnicima ili sa konkurencijom, postavite se diplomatski i budite strpljivi. Sve do 13. avgusta 2018. godine moguće su poteškoće u partnerskim odnosima ili ćete imati potrebu da osvežite stvari. Može doći do rasprava i svađa. Venera, vladar Bika 7. avgusta ulazi u kuću posla i zdravlja, ali nije deo harmoničnog aspekta i može doneti sukobe sa radnim kolegama. Mogli biste da se osećate podcenjeno, iako nemate stvarnih razloga za to. Sagledajte stvari iz druge perspektive. Nemojte odustajati od svojih vizija. Avgust je povoljan za pregled svega što ste ostvarili do sada, za pregled papirologije, donošenje zaključaka na temelju toga kako bi u budućnosti mogli poboljšati stvari koje nisu donele željene rezultate. Zadnja tri ili četiri dana u mesecu mogli biste pasti pod iskušenje i nepotrebno potrošiti veću svotu novca, nepotrebno. Kontrolišite se!

PROČITAJTE JOŠ: AKO STE ROĐENI IZMEĐU DVA HOROSKOPSKA ZNAKA, VAŠA ENERGIJA JE ČUDESNA: proverite datum i saznajte gde je vaša moć

BLIZANCI

Situacija je dobra kada se radi o novcu, ali rezultati se neće odmah pokazati. Povoljan je period za pregovore i za dugoročne investicije. Može doći do odlaganja plaćanja ili kašnjenja. Ne treba da se brinete, niti da vršite pritisak na ljude. Umesto toga pokažite strpljivost i razmislite o ulaganju tog novca. Napravite plan ili stavite deo na štednju. Mars, tradicionalan vladar kuće posla Blizanaca i dalje je retrogradan, sve do 27. avgusta 2018. godine, a 13. avgusta ulazi u kuću novca. Imaće najviše uticaja na zaposlene Blizance ili one koji žele naći posao ili one koji nameravaju da ostvare dogovor za dodatnu zaradu. U kući posla Blizanaca nalazi se Jupiter i pravi harmoničan aspekt sa Neptunom iz kuće karijere Blizanaca. To donosi puno idealizacije, a može se dogoditi da se ne uoče neki detalji koji bi mogli biti od presudnog značenja za ostvarenje potencijalnih partnerstva i saradnje. U drugoj polovini avgusta određeni događaji će vas prisiliti da pobliže sagledate vaše profesionalno putovanje. Vrlo jasno ćete razaznati jesu li vaše ideje ostvarive ili vam mogu doneti gubitke. Uopšteno, astrološki sklop donosi promene, ali nemojte žuriti sa donošenjem odluka. Dajte sebi vremena da dobro razmislite o svemu.

RAK

Ovaj mesec novac je vruća tema i može Rakove dovesti do težih situacija i sukoba. Ovu temu nećete moći nadalje izbegavati, vreme je da se suočite. Do svađa i frustracija može doći zbog priliva novca ili novca za koji smatrate da vama pripada. Do 19. avgusta 2018. godine Merkur je retrogradan, tačno u kući novca Raka i nije nimalo povoljan za pregovore, potpisivanje ugovora i preuzimanje novčanih obaveza. Pomoći će ako ponovo pregledate dokumente, možda čak ponovo pokušate da razgovarate o ugovoru za posao i izmenama koje bi vam bolje odgovarale, ali nije dobra ideja da žurite sa potpisivanjem novog ugovora ili da se naglo odlučite za prelazak na novi posao. Kuća novca Raka je ponovo aktivirana 22. avgusta pomračenjem Sunca. Energija Sunca pomaže vam kod zarade i ostvarivanja veće materijalne stabilnosti. Otvoriće se vrata za nove saradnje i poslove. Možda dođete do nekog novog načina zarađivanja. Pažljivo planirajte troškove i trošite samo na potrebne stvari. U profesionalnom životu biće i ovaj mesec zagonetki, pa možete očekivati rasprave, uglavnom oko investiranja, zarade, zajedničkog uticaja i saradnje. Mars, planeta koja vlada karijerom Raka retrogradan je sve do 27. avgusta 2018. godine. Za sada ne očekujte veći napredak. Nakon 24. avgusta otvaraju vam se dobre karte za promene u vašem poslovnom svetu.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak finansijskog horoskopa: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije