Zvezde danas donose optimističnu energiju i više sreće, naročito kada su u pitanju tajanstvene želje srca, piše Lovesensa. Ovo je savršen dan za putovanja i sticanje novih znanja, a evo za koji znak su planete rezervisale posebno mesto na putu ka sreći!

Drage Ribe, ako ste u vezi, očekujte noć punu strasti i romantičnih uzbuđenja. Moćna erotska energija podstiče vas da sa partnerom probate neke nove ljubavne avanture i tačno znate kako da ga iznova osvajate. Postali ste bliski, a nežnost i iskrena osećanja učiniće da ovo bude romantično veče za pamćenje.

Usamljene Ribe upoznaće osobu koju neće tako lako moći da izbace iz glave. Stalno se pitate kada ćete ga ponovo sresti, a zašto jednostavno ne pronađete njegov kontakt i pozovete ga na na sastanak. Ako budete skupili hrabrost, očekuje vas divna noć u kojoj ćete ga lako šarmirati. Iako je najlepša sunčeva svetlost obasjala ljubav, na poslu vas očekuje tenzija. Pod stresom ste jer ne uspevate sve da držite pod kontrolom. Nemojte se ustručavati da pitate kolege za savet ili pomoć

PROČITAJTE JOŠ:

KOJI JE TIP CELULITA NA VAŠIM NOGAMA: evo kako se skidaju tvrdi, meki i vodeni celulit

POTRESAN VIDEO SNIMAK AUTISTIČNOG DETETA: ovo su prvi znakovi da dete boluje od autizma (VIDEO)

HOROSKOP - ŠTA DONOSI RETROGRADNI MARS U VODOLIJI: opasan uticaj planeta, a evo zašto morate da budete oprezni (do 13. avgusta 2018. godine)

HOROSKOP VAM MENJA SUDBINU: šta će vam doneti opasni Kiron u Ovnu (do 2027. godine)

Kiron, Chiron, Hiron... predstavlja našu najdublju ranu i sve ono što uradimo na sebi da bismo tu ranu iscelili.

Poslednjih osam godina Kiron je putovao sanjivim i osetljivim znakom Riba, a sada je došlo vreme da se preseli u znak Ovna, znak ratnika i pustolova. Iako Ribe predstavljaju blaženstvo ili nešto božansko, one takođe stvaraju zavisnost, a to smo videli proteklih godina, širenjem zavisnosti, ali i u sve većom opčinjenošću tehnikom i gubitkom socijalizacije koju su donele društvene mreže i internet.

Ovan je prvi znak Zodijaka i povezan je sa razvojem ličnosti. Pod uticajem Ovna, moraćemo da otkrijemo moć u sebi, da krenemo u akciju, te da se borimo za svoja uverenja i želje. U astrologiji, Kiron simbolizuje naše najdublje rane, strahove i duhovnu transformaciju koju svako od nas treba da prođe. U zavisnosti od položaja u natalnoj karti, Kiron donosi isceljenje rana i uči nas životnim lekcijama. Bez obzira na to gde se natalni Kiron nalazi, njegov prelazak u znak Ovna imaće uticaj na sve znakove Zodijaka.

PROČITAJTE JOŠ: GODIŠNJA NUMEROLOGIJA PREDVIĐA BUDUĆNOST: evo kakva nas sudbina očekuje u 2018. godini

Kiron ulazi u Ovna 17. aprila 2018. godine, ali će se vraćati i u Ribe do 2019. godine. Iako ćemo tokom 2018. godine osetiti uticaj i energiju ovog asteroida, njegov pravi uticaj počeće 2019. godine. Obratite pažnju na ono što se bude odvijalo u vašem životu tokom 17. aprila 2018. ali i 17. i 18. februara 2019. godine. Ukoliko se dese neke značajnije promene ili pomaci u vašem razmišljanju, osećajima ili ponašanju, znajte da su te oblasti života koje treba da promenite ili da prilagodite svojim potrebama. Na globalnom nivou, Kiron u Ovnu donosi isceljivanje ega i brigu o samom sebi. Ovo je vreme kada treba da naučimo kako da prihvatimo ko smo i kako da dopustimo našem egu da radi za nas, a ne protiv nas.

Takođe, ovo je i vreme samospoznaje i razumevanje individualnosti pojedinaca, kao i spoznaja naše svrhe postojanja na Zemlji. Kiron u Ovnu deluje fizički, tako da će naša tela biti posebno osetljiva pod ovom energijom i možda ćemo morati da posvetimo veću pažnju svom organizmu i zdravlju. Bilo kakve povrede ili bolesti mogu izaći na površinu, kako bi se jednom zauvek iscelile i izbalansirale. Osećaćemo potrebu da sve završimo brzo, efikasno i naglo. Pod uticajem energije Ovna, osetićemo ohrabrenje i snagu da krenemo dalje.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Važno je shvatiti da su isceljivanje, tuga, bol i žaljenje deo života i iskustva kroz koja svi treba da prođemo. Naše duše su napravljene od bezuslovne ljubavi, pa zbog toga treba sebi da dopustimo da se osećamo i budemo ono što jesmo. Za vreme tranzita Kirona kroz znak Ovna do 2027. godine, svi ćemo početi da prihvatamo sebe i da razumemo neke stvari za koje pre nismo imali razumevanja. Ovo je i vreme kada treba da očistimo i pustimo bilo kakve rane koje su nas sputavale i stvarale bol.

Tekst: Velimir Remić

Izvor: Web astrolog