Dnevni horoskop - Sunce u Raku u sekstilu je sa Mesecom u znaku Device, što donosi savršen ples jin i jang energije, piše Lovesensa. Danas će mnogi parovi pronaći zajednički jezik, ali najviše sreće u ljubavi očekuje jedan radoznali znak Zodijaka!

Dragi Strelčevi, nebo će vas danas blagosloviti i napokon vaš ljubavni odnos postaje miran, tih i iskren. Nakon perioda sukoba, vreme je za uživanje u plodovima ljubavi, a vi se osećate kao da vam je neko skinuo ogroman teret sa leđa. Mala romantična uzbuđenja i doživljaji čine vas srećnim i ispunjenim, a vaš partner oseća isto. Iako želite da isplanirate srećnu budućnost do najsitnijih detalja, pokušajte malo da uživate u romantičnoj sadašnjosti i neka svaki sekund nežnosti bude večno zabeležen u srcu.

Usamljeni Strelčevi danas će upoznati zanimljivu osobu koja će im se dopasti na prvi pogled. Međutim, stidljivost i strah vas sprečavaju da napravite prvi korak. Pronađite način da vas bolje upozna. Vreme je za nezaboravnu letnju avanturu. Postali ste omiljeni na poslu, a to što se izdvajate od drugih kolega po svojim odličnim sposobnostima i radom, primetiće nadređeni. Vi ste po prirodi lider, zato ne treba da vas čudi što mnoge kolege od vas traže savet.

PROČITAJTE JOŠ:

Veliki zdravstveni horoskop za jul 2018. godine

CEO INTERNET JE EKSPLODIRAO KAD SE POJAVILA SLIKA VERICE RAKOČEVIĆ U BIKINIJU: njene godine su očigledno samo broj a ovo telo će vas šokirati (FOTO)

NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ NA ŠAMPIONSKOJ VEČERI: haljina i odelo za medalju elegancije (FOTO)

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 15. DO 22. JULA 2018: oprezno u ljubavi, evo kojim znakovima stiže novac!

OVAN (21.3. - 20.4.)

Ljubav Pozicija Venere, planete ljubavi koja upravlja vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa, u vaš život može da donese mladoliku, šarmantnu osobu koju poznajete preko posla. Aspekti vašeg vladaoca, Marsa, planete akcije u retrogradnom hodu preko Vodolije, donose vam nove kontakte i poznanstva, naročito ako ste slobodni.

Posao Početkom perioda dobijate poziv za saradnju od partnera iz inostranstva, ukoliko se bavite privatnim biznisom. U vreme prve Mesečeve četvrti, 19. jula, možete da očekujete vanredne prihode. Trigon između Saturna i Urana u kući novca, najavljuje isplative ponude, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

BIK (21.4. - 21.5.)

Ljubav U prvoj polovini nedelje, može da vas zaintrigira osoba koja radi u nekoj zdravstvenoj instituciji ili prodavnici zdrave hrane. Na nekom javnom skupu, sredinom perioda, privlačite pažnju Jarca. Krajem nedelje, na kraćem putu, očekuje vas romantični susret sa nekim ko često putuje zbog posla.

Posao Pozicija Merkura, vladaoca astrološkog polja posla, u prvoj polovini perioda, nagoveštava mogućnost realizacije isplativih poslovnih projekata, naročito ukoliko radite u medijima ili se bavite nekim kreativnim zanimanjem. U vreme prve Mesečeve četvrti u kući posla, 19. jula, veće su šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

Zdravlje Problemi s grlom.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Ljubav Pozicija Jupitera, astrološkog vladaoca polja ljubavi, koji je posle dužeg vremena krenuo direktnim hodom, donosi vam bolju komunikaciju sa partnerom, ako ste u braku ili dužoj vezi. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas mnogo novih susreta sa interesantnim, mlađim osobama. Izbegavajte rasprave sa Ovnom, Lavom i Strelcem.

Posao Aspekti vašeg vladaoca Merkura u Lavu i retrogradnog Marsa u polju inostranstva, početkom nedelje donose vam dosta iscrpljivanja na poslu. U drugoj polovini perioda možete da privedete kraju isplative dogovore sa strancima. Ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti, povedite više računa o svojim izjavama.

Zdravlje Moguć pad imuniteta.

PROČITAJTE JOŠ: Numerološka prognoza za jul 2018. godine: evo kakva ljubav, sreća i novac očekuju vaš broj

RAK (22.6. - 22.7.)

Ljubav Trigon između Saturna i Urana koji upravljaju vašim emotivnim životom, utiče na stabilizaciju odnosa sa partnerom. U prvoj polovini perioda, voljena osoba će pokušati da dominira, naročito ako se radi o nekom Jarcu ili Škorpiji. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner pokazuje znake nezadovoljstva zbog vašeg ponašanja prema njemu.

Posao Tokom ovog perioda bićete uspešni, ako ste zbog posla prisutni u javnosti ili vaše zanimanje ima veze sa naukom, farmacijom ili medicinom. U vreme prve Mesečeve četvrti, 19. jula, iskoristite naklonost žena, ako radite u nekoj državnoj instituciji. Izbegavajte rasprave sa mlađim saradnicima.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

LAV (23.7. - 22.8.)

Ljubav Sredinom perioda, može da vam udvara neko ko radi u medijima ili često putuje, zbog posla. Na nekom predavanju ili seminaru, sredinom nedelje, moguć je susret sa umetnikom ili sportistom. Aspekti Venere, simbola ljubavi, nagoveštavaju ulazak u tajnu vezu sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata.

Posao Posle 17. jula, veće su šanse da realizujete saradnju sa strancima, ukoliko se radi o stručnom usavršavanju u inostranstvu. U vreme prve Mesečeve četvrti, 19. jula, moguća promena posla ili radnog mesta. Vaš vladalac Sunce, simbol ugleda i uspeha, krajem perioda ulazi u vaš znak donoseći vam priliv energije i entuzijazma.

Zdravlje Dobro se osećate.

DEVICA (23.8. - 22.9.)

Ljubav Venera, planeta ljubavi i lepote, prelazi preko vašeg polja ličnosti, zbog čega će vam se udvarati mlađe osobe koje poznajete preko posla. U drugoj polovini perioda, izbegavajte rasprave s partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Vašu pažnju, krajem nedelje, može da privuče neki vazdušni ili zemljani znak.

Posao Tokom ovog perioda mogu vam se ukazati šanse za napredovanje, naročito ako radite u medijima ili nekoj finansijskoj instituciji. Zbog opozicije između vašeg vladaoca Mekrura i retrogradnog Marsa, do 17. jula povedite računa o svojim izjavama, naročito ako ste pod lupom javnosti, zbog zanimanja kojim se bavite.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.

NA SLEDEĆOJ STRANI PROČITAJTE NEDELJNI HOROSKOP ZA OVE ZNAKE: VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE!

PageBreak

VAGA (23.9. - 22.10.)

Ljubav Trigon između vašeg vladaoca Venere i Saturna, planeta ljubavi i trajanja, povoljno utiče na odnos sa partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku. Susret sa atraktivnom, mladolikom osobom na poslovnom skupu, sredinom nedelje, može da preraste u tajnu vezu. Krajem perioda, Strelac privlači vašu pažnju.

Posao Zbog Merkura, planete biznisa i komunikacija u 11. astrološkom polju, u drugoj polovini perioda, veće su šanse za postizanje dogovora o isplativoj saradnji sa strancima iz zapadnoevropskih zemalja. Krajem nedelje, možete da očekujete novčane dobitke preko honorarnih ili paralelnih poslova, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

Zdravlje Više se šetajte.

ŠKORPIJA (23.10. - 22.11.)

Ljubav Početkom perioda, trigon između vladalaca astrološkog polja ljubavi, Saturna i Urana, otvara mogućnost ulaska u vezu sa Bikom ili Jarcem. Inkonjukcija između vašeg vladaoca Marsa u retrogradnom hodu i Venere, planete ljubavi, krajem nedelje, opominje da "spustite loptu" kada se radi o komunikaciji sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Posao Konjunkcija Meseca i Jupitera u vašem znaku, krajem nedelje, pod uticajem Neptuna, simbola mašte, povoljno utiče na materijalizaciju vaših ideja. U vreme prve Mesečeve četvrti, 19. jula, veće su šanse da obnovite kontakt sa inostranim partnerima, naročito ako se bavite kupoprodajom nekretnina.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

STRELAC (23.11. - 21.12.)

Ljubav Merkur, planeta komunikacija koja upravlja astrološkim poljem partnerskih odnosa, obrazuje opoziciju sa retrogradnim Marsom, simbolom seksualnosti, što nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. U drugoj polovini perioda, moguć tajni susret sa nekim vatrenim znakom koga ste već upoznali na poslovnom skupu ili druženju sa prijateljima.

Posao Aspekti Venere, planete novca, u prvoj polovini perioda, najavljuju pregovore o novim poslovnim aranžmanima sa strancima. Zbog pozicije prve Mesečeve četvrti, 19. jula, očekuje vas isplativa ponuda, ukoliko vaše zanimanje ima veze sa marketingom, filmom, modernim tehnologijama ili medijima.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP - ŠTA DONOSI RETROGRADNI MARS U VODOLIJI: opasan uticaj planeta, a evo zašto morate da budete oprezni (do 13. avgusta 2018. godine)

JARAC (22.12. - 20.1.)

Ljubav Zbog pozicije Venere, simbola ljubavi i lepote, u prvoj polovini perioda može da vas zainteresuje osoba koju ste već upoznali preko neke društvene mreže ili interneta. Neptun, simbol ljubavnog zanosa u astrološkom polju komunikacija pod uticajem Jupitera iz erotične Škorpije, donosi vam susrete i poznanstva sa interesantnim osobama.

Posao Harmoničan aspekt između vladalaca vašeg znaka, Saturna i Urana, povoljno utiče na vaše finansije i društveni status. Obnova saradnje sa strancima, sredinom perioda, donosi šanse za povećanje prihoda. Izbegavajte rasprave sa nadređenima, posebno sa slatkorečivim Blizanacem ili Devicom.

Zdravlje Provodite više vremena u prirodi.

VODOLIJA (21.1. - 19.2.)

Ljubav Aspekti Venere i vladalaca vašeg znaka, Saturna i Urana, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa starom simpatijom. Sredinom nedelje, na kraćem putu u inostranstvu možete da se zbližite s Vagom. Ako ste dama, krajem perioda, udvaraće vam se mlađa osoba koja radi u nekoj finansijskoj instituciji.

Posao U prvoj polovini nedelje, trebalo bi da se oslonite na mlađe saradnike koji su vam naklonjeni. Mars, planeta akcije, u retrogradnom hodu preko vašeg znaka prolongira dogovore i mogućnost potpisivanja ugovora o isplativoj saradnji sa strancima. Krajem perioda, možete da očekujete priliv novca preko honorarnih poslova.

Zdravlje Podložnost povredama.

RIBE (20.2. - 20.3.)

Ljubav Planeta ljubavi, Venera u vašem astrološkom polju ljubavi, nagoveštava mogućnost romantičnog susreta s nekim Bikom ili Vagom. U drugoj polovini perioda, na nekom kraćem putu možete da upoznate mladoliku osobu koja živi u drugoj zemlji ili gradu. Partner će pokušati da vam nametne svoju volju, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

Posao Zbog aspekata Marsa, vladaoca astrološke kuće novca, do 17. jula, budite pažljiviji prilikom potpisivanja ugovora, naročito ako se bavite marketingom ili radite u medijima. Mada sredinom nedelje možete da očekujete vanredne prihode, u vreme prve Mesečeve četvrti, 19. jula, nemojte nikome da pozajmljujete novac.

Zdravlje Osetljiva koža.

Tekst: Marina Jungić Milošević

Izvor: Novosti