Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA MAJ 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

Značajan napredak na polju karijere za Lavove, neočekivani troškovi za Jarca...

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Prvi deo maja tačnije 7. i 8. maja donose zbunjenost kada se radi o prihodu i profesionalnom životu. Shvatićete da sami sebe zavaravate kada se radi o novcu. Oklevanje vam nimalo neće pomoći, već će povećati rizik. Vrlo lako može doći do svađa s radnim kolegama i nadređenim osobama, posebno nakon 11. maja. Ako se uspete suzdržati i ako budete sabrani, te manje šefujete drugima, tada će se okolnosti preokrenuti vama u korist i dolazi do napretka u vašoj karijeri i do bolje zarade. Mogli bi dobiti povišicu ili dodatno zaraditi ili ćete čuti dobre vesti vezano za novac. Ako ste sigurni da za posao koji radite treba da budete više plaćeni, sada je pravo vreme da o tome popričate, ali nemojte očekivati da će to biti lako ostvarivo! Pregovori u ovom periodu imaju određenu težinu zbog toga što lako izgubite strpljenje i stvari brzo mogu eskalirati. Kod kuće razmislite o činjenicama, pripremite se, priložite dokumentaciju, ako treba po datumima, po učinku, nemojte samo rečima pokušati nešto dokazati i na temelju reči zahtevati nešto. Oko sredine meseca oprezno s novcem! Ali i s nekim ljudima koji vas mogu pokušati prevariti. Nakon 20. smaja nemojte se razbacivati s novcem, radije pokušajte uštedeti nešto ili tražite savet od osobe koja ima iskustva u ulaganju novca.

BIK

Merkur, planeta novca Bika, prolazi kroz vašu 12. kuću i do 13. maja stvari vezane za novac nisu u potpunosti jasne, zato pažljivo raspolažite svojim novcem. Nije povoljan period za velike planove, vrlo lako može doći do gubitka. Budite oprezni! U zadnjoj dekadi moglo bi biti poteškoća, ali imaćete pomoć i podršku porodice. Na poslu neće biti značajnog napretka, čak može doći do faze mirovanja, posebno u prvom delu meseca. To je povoljno vreme za procenu situacije, za postavljanje pitanja samome sebi, gde sebe vidite dalje i kojim smjerom želite krenuti. Uran, planeta koja vlada vašom karijerom i društveno - profesionalnim statusom, ulazi u Bika 15. maja. Donosi vam preokrete i promene. Imaćete potrebu da izmenite neke stvari i tako iznenadite okolinu. Planeta akcije, Mars, aktivira vašu kuću karijere 17. maja. Imaćete onaj dobar osećaj da se stvari kreću pravim smerom, ali ponajprije kroz saradnje i partnerstva. Budite iskreni i otvoreni u pregovorima. Venera, vladar Bika, ulazi u vašu kuću komunikacija 19. maja. Zadnja dekada maja povoljna je za sastanke, druženja, za to da se vaš glas čuje, posebno kada se radi o vašem profesionalnom životu. Sa lakoćom ćete sklapati poslovna prijateljstva i dobre ugovore. Prilike pred vama su obećavajuće, pa će se potencijalni nesporazumi sa saradnicima i partnerima razrešiti.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2018: oprez za Jarca, Strelac ispunjava svoj ljubavni san

BLIZANCI

Početkom maja 2018. godine imajte na umu da oni s kojima se upuštate u ogovaranja isto tako ogovaraju i vas, a to može štetiti vašem profesionalnom ugledu. Najbolji način da se postavite je da budete direktni i oprezniji kako između vas i poslovnih partnera ne bi došlo do nesporazuma i do krivih zaključaka. Puno je trzavica na poslu, ponekad se mogu dogoditi krize ega, neki preokreti mogu se pojaviti i mogli bi se puno kretati što donosi i puno više stresa. Druga polovina maja povoljnija je za putovanja, poslovna putovanja, ako se ne upuštate u rizik. Novac bi vam, isto tako, mogao proklizati kroz prste, posebno ako dopustite drugima da utječu na vas, posebno prijateljima. Nemojte drugima posuđivati novac niti vi posuđujte novac od drugih. Određena dobit koju očekujete mogla bi biti odlaganja i moraćete snaći sa svotom s kojom raspolažete u novčaniku. Nećete se moći osloniti niti na prihode voljene osobe, jer primanja mogu biti manja ili se voljena osoba neće slagati s vašim odlukama. Izbegavajte kockanje i finansijska nagađanja i nemojte se razbacivati s novcem samo zato da ostavite dobar utisak.

RAK

U profesionalnom životu mogli bi ostvariti značajan napredak. Prilike su pred vama, privući ćete nove klijente ili partnere. Možda neće sve teći brzo kako se nadate. Naćićete se u situacijama u kojima vam neće sve odgovarati i tada dobro razmislite o odlukama. Vreme je da razmislite o određenim starijim saradnjama i dogovorima ako smatrate da vas nešto na neki način koči u napretku. Drugi deo meseca je povoljniji za timski rad i grupne projekte ili one društveno - socijalne. Početkom meseca novčana situacija neće biti sjajna kako biste želeli i mogli bi zaključiti da trebate preduzeti neke stvari mimo zakona, ali nemojte sebi komplikovati život nepotrebno, jer na taj način nećete ostvariti dobit. Od 14. maja situacija počinje da se poboljšava i priteče vam više novca, možda i simbolična nagrada. Pazite na troškove. Ako niste posve sigurni u odluku, radije odložite novčane dogovore i ulaganja, posebno nakon 21. maja kada Sunce, vladar novca Raka, prolazi kroz vašu 12. kuću, pa je rizik gubitka veći, uglavnom zbog neopreza, nemara, možda čak i pohlepe.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak finansijskog horoskopa: LAV, DEVICA, VAGA, ŠKORPIJA!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije