Dnevni horoskop - kvadrat Meseca i Saturna utiče na donošenje pogrešnih odluka i donosi rizične poteze, ali ovaj znak je spreman da odoli svakom iskušenju, piše Lovesensa

Dragi Blizanci, iako su na poslu mogući izazovi i nestabilni odnosi među kolegama vi ćete posle radnog dana biti na dobitku. Autoriteti će primetiti kako se dobro snalazite u kriznim situacijama, a za to vas očekuje vredna nagrada. Blizancima je suđeno da ih večeras prati magija ljubavi. Ako ste u vezi očekuje vas divno iznenađenje, a usamljeni Blizanci treba da izađu, uživaju u zanimljivom društvu, a ljubav će se pojaviti onda kad se najmanje budu nadali.

Moguće je da ćete uskoro otići na uzbudljivo i duže oputovanje, pa budite spremni i sve isplanirajte kako biste izbegli stres. Sve što radite dajete od sebe maksimum, ali ponekad savršenstvo iscrpi svu energiju. Vreme je da se odmorite i opustite kako biste hrabro krenuli napred u osvajanje novih životnih pobeda.

PROČITAJTE JOŠ:

KOLAČ SA JAGODAMA I MRVICAMA: krambl kolač sa voćem na 3 načina (CRUMBLE + RECEPT)

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA SVE O MAJČINSTVU I NOVOJ TRUDNOĆI: pevačica priznaje šta njenom sinu ne sme da nedostaje (FOTO)

POSLE VESTI O RAZVODU, ŽENA BALI-BEGA IZNENADILA SVE: zavirite u dom u kojem žive Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen (FOTO + VIDEO)

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 7. DO 15. APRILA 2018: vreme je za vatrenu strast, opasnu ljubomoru i sticanje novca

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Zbog pozicije Sunca blizu stepena svoje egzaltacije početkom perioda, energičniji ste nego inače, a i samopouzdanje vam je na zavidnom nivou. Retrogradni Merkur u vašem znaku, vladalac astroloških polja posla i nervnog sistema, upozorava da bi trebalo da obratite pažnju na odnos sa saradnicima. Poslušajte savet jednog Blizanca ili Vage.

PROČITAJTE JOŠ: Bračni horoskop: prednosti i nedostaci svih horoskopskih znakova

Ljubav Aspekti Venere, planete koja upravlja poljem partnerskih odnosa, najavljuju mogućnost poznanstva sa Ovnom ili Lavom. Partner će pokušati da vam da do znanja da je on "glavni", kada vaš vladalac Mars počinje da obrazuje konjunkciju sa drugim vladaocem vašeg znaka Plutonom.

Zdravlje Moguće tegobe sa disajnim organima.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Jupiter, simbol inostranstva, u retrogradnom hodu preko znaka novca, opominje da se klonite dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima ako se bavite umetnošću ili nekim sličnim zanimanjem. Aspekti retrogradnog Merkura, vladaoca astroloških kuća posla, upozoravaju da bi i dalje trebalo da izbegavate nepotrebne troškove ili podizanje kredita.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti u vašoj devetoj astrološkoj kući, možete da očekujete poziv za izlazak od osobe koja živi u drugom gradu. Vladaoci kuće ljubavi, Mars i Pluton, posle 12. aprila počinju da obrazuju konjunkciju, opominjući vas da se klonite rasprava sa partnerom.

Zdravlje Promenite način ishrane.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Sunce, vladalac vašeg trećeg astrološkog polja, blizu stepena svoje egzaltacije, čini vas spremnim da se suočite sa novim izazovima, naročito ukoliko vaše zanimanje podrazumeva češća putovanja. Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, opominje da izbegavate rizične finansijske transakcije. Poslušajte savet jedne Vage.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, u nekom klubu ili kafiću očekuje vas strastveni susret s nekim vatrenim znakom. Vaša brzopletost može da vam se obije o glavu, zato pokušajte da još jednom na miru porazgovarate s partnerom o onome što vas muči, naročito ako ste u dužoj vezi.

Zdravlje Čuvajte se sportskih povreda.

RAK (21. 6-22. 7)

Posao U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, trebalo bi da povedete više računa o ugovorima koje potpisujete, u stvari, najbolje bi bilo da se posavetujete sa pravnikom ili advokatom. Sredinom nedelje uspostavljate bolju komunikaciju sa saradnicima, a krajem perioda možete da obnovite ili proširite saradnju sa strancima.

Ljubav Period nije povoljan za donošenje važnih odluka u vezi sa emotivnim životom, zato nemojte da žurite ni sa raskidom ni sa razvodom. U prvoj polovini nedelje, na nekom slavlju možete da upoznate zanimljivog Jarca.

Kliknite OVDE za nastavak nedeljnog horoskopa!