OVAN - ljubavni horoskop za april 2018.

Sunce, vladar kuće ljubavi Ovna, nalazi se u Ovnu tokom aprila 2018. godine. To znači da možete da očekujete puno seksualne moći, strastvenije žudnje, dublje osećaje, više hrabrosti u romantičnim akcijama i više ljubavnih ponuda ili barem onih koje će biti teško odbiti. Ukratko, strastveni instinkti pokretaće vas i voditi, što će uticati na događanja tokom aprila. Ipak, neće sve teći tako glatko. Kontradiktorni planetarni aspekti, neki nepovoljni, a neki pozitivni, utiču na Ovnove i vladara Ovna, Marsa i donose nevolje u život Ovnova. Dobra stvar u svemu tome je što Ovnovi vole izazove!

BIK - ljubavni horoskop za april 2018.

Venera vas obasipa svojim senzualnim darovima gotovo kroz ceo april 2018. godine. Prisustvo Venere u Biku povećava vašu moć zavođenja, donosi vam povoljne okolnosti koje su dobre za zabavu, flertove, pronalazak nove ljubavi ili obnovu veze s bivšim ili bivšom ili za oživljavanje strasti u dugim vezama. Nemojmo da zaboravimo Jupitera koji svojim prisustvom u kući veza Bika donosi blagostanje i teoretski, trebalo bi da budete srećni i zadovoljni. U praksi, vaše vedro nebo može biti zatamnjeno oblacima, jer je Mars, vladar kuće parova Bika, u lošem društvu. Ipak, problemi su samo privremeni i dobro raspoloženje brzo će se vratiti.

BLIZANCI - ljubavni horoskop za april 2018.

Na lestvici ljubavnog ispunjenja, april 2018. godine zaista ne može osvojiti vrhunac. Ako padne negde na pola, još uvek je to dobro. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće ljubavi Blizanca nije u položaju u kojem može iskazati slobodnu volju. To znači da ne može da kontroliše situaciju, nego mora da se suoči sa onim što dođe na putu. Mars, vladar kuće parova Blizanaca, je isto u teškom položaju i povrh svega u napetom i ometajućem društvu (Saturna i Plutona). Ali napola puna čaša govori o razvedravanju i smirivanju oluje zahvaljujući Veneri i Marsu i šteta će biti manja ili privremena. Perspektiva tokom sledećeg meseca je sjajna, zato se sada naoružajte strpljenjem i humorom dok stvari ne krenu onako kako vi želite.

PROČITAJTE JOŠ: GODIŠNJI HOROSKOP ZA LJUBAV I BRAK: otkrijte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak u 2018. godini

RAK - ljubavni horoskop za april 2018.

April 2018. godine nije najugodniji mjesec za ljubavni život Raka. Mars, Saturn i Pluton zajedno su u kući veza Raka. To su krute planete i to nije mala stvar. Mogli bi da prolazite  kroz određene probleme u ljubavnom životu ili ćete kao par prolaziti kroz teži period zbog nekih spoljašnjih faktora ili bi voljena osoba moglada prolazi kroz određene probleme (u profesionalnom životu, sa zdravljem i slično) koji će imati uticaja i na vas. Najbolji način da se nosite sa situacijom je da iskoristite energiju ovog astrološkog sklopa kako ne bi imala uticaja na vas. Najbolje što možete oboje poduzeti je udružiti snage kako bi zajedno našli rešenja za teške zadatke, iako će vaša snaga, strpljenje i ambicioznost biti na testu. Uprkos problemima sa kojima ćete se morati da se suočite, dobra vest je da vam pomoć dolazi, zato što Venera i Jupiter prave pozitivan aspekt sa kućom veza Raka.

LAV - ljubavni horoskop za april 2018.

Sa Venerom na Zenitu, veze Lava tokom aprila 2018. godine su u centru pažnje. Postoji poveznica između ljubavnog i profesionalnog života ili društvenog statusa. Može da se dogodi i to da vas privuče osoba iz viših krugova ili neko poznat. Možda će neko s kime sarađujete odjednom postati vidljiv ili vidljiva ili privući pažnju javnosti. Položaj vladara kuće parova Lava ukazuje na još jednu vrstu poveznice: između ljubavnog života i obaveza, odgovornosti, zalaganja. Čini se da nećete imati toliko slobode izbora koliko bi želeli i možda ćete biti prisiljeni ponašati se po pravilima.

DEVICA- ljubavni horoskop za april 2018.

Između Jupitera, vladara kuće parova Device, i Neptuna smeštenog u kući parova Device harmoničan je odnos koji vam donosi romantičnu euforiju sve do novembra 2018. godine. Ako postoji intelektualna kompatibilnost i dobra komunikacija (Jupiter je u 3. kući Device) onda će sve biti sjajno. Tokom aprila 2018. godine Venera, planeta ljubavi, nalazi se u vašoj 9. kući i u opoziciji je sa Jupiterom. Sve se vrti oko pitanja vrednosti, kulturoloških ciljeva ili zajedničkog duhovnog putovanja. Ljubav cveta dok ćete sa voljenom osobom otkrivati nove horizonte kroz znanje ili putovanje. Seksualnost je napeta i zahteva dublju povezanost, intenzivnije i potpune osećaje. Ako to nije popraćeno mentalnom usklađenosti, može postati izvor stresa, frustracija i neugodnosti.

KLIKNITE OVDE DA PROČITATE NASTAVAK LJUBAVNOG HOROSKOPA ZA APRIL 2018: VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC, JARAC, VODOLIJA, RIBE. 

PageBreak

VAGA - ljubavni horoskop za april 2018.

Veze Vage značajne su u aprilu 2018. godine kada Sunce prolazi kroz kuću parova Vage u kojoj je Uran domaćin već nekoliko godina i Merkur tu prolazi kroz svoj retrogradni ciklus. Ljubav, brak i porodični život u prvom su planu, posebno kada je Mars, vladar kuće parova Vage, u vašoj kući doma, vlasništva i porodice. Možda ćete uložiti zajedničke snage kako bi razrešili neke probleme vezano za vaš dom ili će na vaš odnos uticati roditelji ili će se voditi rasprava oko pitanja vlasništva i slično. Može biti snažnih romantičnih impulsa, ali svakodnevnica će vas držati čvrsto nogama na tlu i komunikacija je od presudne važnosti za vaš odnos. U drugom delu meseca stvari će se razasniti.

ŠKORPIJA - ljubavni horoskop za april 2018.

Kada se radi o ljubavnom životu, vi ste zaista srećnici u aprilu 2018. godine. Venera, planeta ljubavi (koja je za Škorpije i vladar kuće veza) je tačno u kući kojom vlada, u jakom i dobrom položaju. Ne ometaju je negativni planetarni aspekti i zato vam daje najbolje od svega: ljubav, atraktivnost, nežnost, sreću u novim ljubavnim vezama, mir i harmoniju parovima. Drugom kućom koju povezujemo s vezama Škorpije, kućom seksualnosti i strasti, vlada Jupiter, a Jupiter je smešten u Škorpiji. Može se reći da imate sve potrebne delove slagalice koji su vam potrebni kako bi našli svoju sreću. Napravite prvi korak!

STRELAC - ljubavni horoskop za april 2018.

Sunce zagreva svojim zracima kuću strasti Strelca kroz prve dve dekade aprila 2018. godine. U istoj kući nalazi se Merkur, ali je retrogradan u prvoj polovini meseca, u drugoj nastavlja direktnim hodom. U vašoj kući strasti nalazi se i Uran, ali već ste se navikli na njega zadnjih sedam godina. Ovo je kombinacija koja vas motiviše i pokreće: krv jače kola, osećate leptiriće u trbuhu i žudite za novim iskustvima. Sa druge strane, može vam doneti i neočekivan preokret događanja. Neki događaji tokom aprila 2018. godine podstaknutće vas da bliže pogledate neke probleme vezano za ljubavni život ili za decu.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018: astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje

JARAC - ljubavni horoskop za april 2018.

Venera, planeta ljubavi, vladar je i kuće strasti Jarca i tokom aprila je smeštena upravo u toj kući. Pred vama je mesec pun strasti, romantike i nežnosti. Otvoreniji ste kada se radi o flertovima i pustolovinama, a novih ljubavnih prilika neće nedostajati. Sa druge strane, strastveni Mars, planeta žudnje, je u Jarcu. Pokušava da nadjača vašu suzdržanost, komplekse i frustracije koje bude Saturn i Pluton u vašem znaku. Uz takve tranzite mogli bi prolaziti kroz napet period i suočiti se sa dodatnom dozom stresa. Odmor, izvor sreće i sklad dolaze kroz kreativnost, zabavu i, najvažnije od svega, kroz ljubav. Ako imate porodicu, dom i najmiliji biće u centru vaše pažnje, a deca izvor sreće.

VODOLIJA - ljubavni horoskop za april 2018.

Komunikacija i mentalna kompatibilnost su najvažniji za vaš ljubavni život tokom aprila 2018. godine. Što se togA tiče, vladar vaše kuće parova, Sunce, i vladar kuće erotike, Merkur, na istoj su strani. Razgovori, razmena mišljenja, poruke i isti intelektualni interesi olakšavaju zbližavanje partnera ili može doneti novu ljubav, ako to želite. Možda stvari neće uvek teći glatko (zato što je Merkur retrogradan u prvoj polovini meseca), ali možda je to iz razloga da se nauče neke lekcije, da se otkrije istina, da dođe do napretka; da naučite bolje da razumete voljenu osobu, da možete razgovarati o bilo čemu, uključujući najosjetljivije i najintimnije stvari.

RIBE - ljubavni horoskop za april 2018.

Vladar kuće parova Riba, Merkur, nije u najboljem raspoloženju tokom aprila 2018. godine: smešten je u kući novca Riba, u kvadratu je sa triom Mars - Saturn - Pluton iz Jarca, i povrh svega, retrogradan je u prvoj polovini meseca. Emotivne veze Riba pate zbog povećanog stresa, verovatno zato što moraju da se souče sa previše stvari kroz novčana pitanja ili zajedničke poslove. Može da se radi i o pritisku koji dolazi iz okoline, što neće uticati na povezanost para ili neke poteškoće koje par ima, nego će ti spoljašnji faktori samo ukazati na moguće probleme u vezi. Venera, planeta ljubavi, prolazi kroz 3. kuću Riba i kaže da će problemi biti rešeni kroz razgovore, uz diplomatičnost i humor.

Izvor: Tarot-horoskop