Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP UPOZORAVA NA OPASAN ALARM: samo ovaj znak izbegava mač sa dve oštrice

Opasna energija kruži danas, pazite se... dnevni horoskop nepovoljan je za većinu znakova Zodijaka, jedan ima sreće!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop - konjukcija Marsa i Saturna - ukazuje na mač astrološki mač sa dve oštrice, piše Lovesensa

S jedne strane, mogu se razbuktati stara nezadovoljstva, pa i želja za osvetom, a s druge strane, dobijamo novu energiju pa možemo da ostvarimo vrlo kreativne poduhvate.

Najsrećniji će biti rođeni u znaku Škorpije, jer ne gube nadu da će ljubav pobediti u svakom slučaju. Čak i ako s partnerom danas bude nesuglasica, vi ne odustajete. Spremni ste da rizikujete sve da biste sačuvali iskren odnos, jer vi znate da ste stvoreni jedno za drugo.

Ni usamljene Škorpije neće dugo ostati usamljene. Poznanstvo će doneti bar prijateljstvo a možda i ljubav, jer će privlačnost biti neodoljiva. Znate da se morate uveriti šta vas čeka na kraju... 

Inače, pomalo nervozna energija ne treba da vas spreči da provedete veče u harmoničnoj atmosferi. Neka brige sačekaju, mnoge će se tako razrešiti same od sebe.

PROČITAJTE JOŠ:

OVA VEŽBA JE IDEALNA ZA KIČMU I KUKOVE

ZDRAVE BOMBICE OD LANENIH SEMENKI (RECEPT)

STRASNA ŽENA OBARA S NOGU: 5 znakova otkrivaju pravu seks bombu

  Izvor:

LJUBAVNI ASTRO ALARM ZA APRIL 2018: evo koji dan je najkritičniji za povratak stare ljubavi (HOROSKOP)

Venera dok je u svom sedištu u znaku Bika, u toku aprila će praviti dobre aspekte sa Marsom i Saturnom. Ovi aspekti doneće nam ambicioznost i vrednovanje sebe samih, kao i ozbiljnost na poljima posla i u ljubavi. Posebno će to osećati oni rođeni u zemljanim znacima – Bikovi, Device i Jarčevi.

Venera dok je u Biku, znaku fiksne zemlje, pokrenuće i ljubavne odluke koje će sada biti jako važne i stabilne. No, ovo ujedno nije vreme da se proverava vernost i odanost partnera, jer se oni podrazumevaju. Ipak, Škorpije će sada imati izraženu potrebu da se igraju detektiva, ali što može da im se vrati kao bumerang.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVAN MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL 2018: otkrijte plan sudbine za vaš znak ovog meseca

Kako dani budu prolazili, tako će biti vidljivi uticaji Venerinih dobrih aspekata koje će graditi sa planetima Marsom i Saturnom, a posle i sa Plutonom iz Jarca. Svi ti aspekti pokrenuće svakog od nas na pozitivne odluke po pitanju ljubavi i posla.

Za vodene znakove ovo je period kada se mogu osećati dobro u svojoj koži, dok će vatreni znaci morati da shvate da je jako važno poslušati savet drugih ljudi. Vazdušno trojstvo će pak shvatiti da je bolje da se neke odluke odlože, a zemljani znaci će uživati u ovom periodu koji je veoma stabilan za njihove ideje i planove.

Merkur se kreće retrogradno sve 15. aprila, pa trebamo biti oprezni po pitanju dogovora, potpisa, dokumenata, poruka i informacija koje šaljemo, ali i onih koje dobijamo. Potrebno je da se čuvamo i u saobraćaju, jer moguća su kašnjenja. Mogući su veliki problemi nastali u razgovorima sa najbližima. Neplaniranih reči posebno se moraju čuvati – Ovnovi, Rakovi i Vage.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP ZA LJUBAVNI ODNOS: šta astrolog otkriva o ljubavi, braku, preljubi i budućnosti vaše veze

Saturn kreće u svoj retrogradan hod 17. aprila, pa je moguće da od tada nam prošlost bude ne samo u glavi nego da nam se ponovno potvrdi i u realnosti. Zato, čuvajte se starih ljubavi, jer one ne donose ništa bitno, a mogu samo da vas emotivno iscrpe.

April je mesec vladavine Ovnova, ali sada zbog kvadrata sa Marsom može biti više nervoze. Treba obratiti pažnju na zdravlje, posebno oni ljudi koji imaju hronične bolesti. Ovaj mesec je i pun akcija, kada će se mnogima stvari dešavati pod uticajem brzih odluka, iz razloga što je Mars tokom celog aprila u Jarcu, gde je egzaltiran, pa se dobro oseća i daje dobru organizaciju u radu i karijeri, odnosno samokontrolu i disciplinu.

Jupiter se u aprilu kreće retrogradno u znaku Škorpije, pa svi koji nisu znali dosad šta da odluče po pitanju ljubavi, sada će spoznati svoju vrednost i umeti da naprave dobru emotivnu odluku. Mnogi će se okrenuti i duhovnosti, te se baviti pomoći drugima i na taj način pomoći svom unutrašnjem Ja.

Tekst: Nena Janković

Izvor: Astroportal

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije