Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kineski horoskop za februar 2018. godine: životni šok za rođene u znaku Konja, a ljubavna strast za Zmajeve

Pred nama je godina smeđeg Zemljanog Psa, dok nam kineski mesečni horoskop za februar, mesec Drvenog Tigra, predviđa rađanje ljubavi i turbulentnu trku za ostvarenje planova i želja!

  Izvor: Foto: Profimedia

Godina Vatrenog Petla je iza nas, a već 16. februara 2018. godine kineska Nova godina uvela nas je u godinu braon Zemljanog Psa (Wu Xu) koja će trajati do 5. februara 2019. godine, piše Lovesensa. Pas je u kineskom Zodijaku simbol akcije i delovanja, pa mnoge očekuje misteriozno ispunjenje poslovnih želja i čudesna moć za privlačenje obilja.

PROČITAJTE JOŠ: GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP OTKRIVA MRAČNE TAJNE I PLANOVE SUDBINE: da li ste spremni za godinu zemljanog Psa?

Međutim, ovog meseca se događa sudar Zemlje i Drveta, jer smo već 4. februara ušli u mesec Drvenog Tigra (Jia Yin). Kineski horoskop je februar označio kao mesec rađanja ljubavi, a naročito povoljan period za novu romansu je početak ili kraj meseca. Iako Drveni Tigar donosi obilje, budite pažljivi, jer zbog nepromišljenih odluka možete doživeti finansijski brodolom.

Pacov - februar 2018.

Od početka kineske godine Psa, počnite i vi da se učite onome što vam najteže pada - strpljenju. To ne znači da morate da potisnete svoju radoznalu prirodu, već samo da tražite pravo vreme da postavite pitanja. Ovog meseca neke odgovore nećete baš tako lako moći da prihvatite, ali potrudite se da u svemu nađete pozitivnu stranu. Ljubav ne mora biti bezuslovna, ali mora biti opraštajuća.

Bivo - februar 2018.

Pomračenje Sunca kojim je otpočela godina Psa donosi vam talas stimulativne energije. Biće ovo vaša produktivna godina. Posvetite prvi mesec pažljivom planiranju, osluškujte, ne pričajte previše, kupujte, ne prodajte, naročito ne jeftino. Ponašanje ljudi otkriće vam interesantne stvari, a na vama je da i pored uzbudljivih otkrića ostanete verni svojim bliskim ljudima. Usamljeni treba da prihvate predloge prijatelja za nova poznanstva.

Koza - februar 2018.

Zaboravite navike, promenite društvo, izađite među ljude! To je poruka za rođene u znaku Koze koji treba da što pozitivnije započnu godinu Psa. Prvi mesec morate posvetiti ispunjenju starih obećanja, obavite zaostale poslove, vratite dugove. To će biti dobar način da okrenete novi list u životu i počnete godinu koja obećava da će biti vrlo, vrlo srećna. Samo malo pomoći s vaše strane, i ringišpil radosti će se zavrteti svom snagom.

Zmija - februar 2018.

Nema brzih odluka, nema naglih rešenja. Za srećan početak kineske nove godine, godine Psa, treba da uložite puno napora i steknete saveznike u najbližem okruženju, kao i da uvežbate strpljenje koje vam nije baš uvek bilo bolja strana. Na ljubavnom planu, očekuje vas veliko iskušenje i privlačnost s potpuno suprotnom osobom... jeste li spremni na kompromise? Ako ste u srećnoj vezi, kucnuo je čas za veliku odluku.

Zmaj - februar 2018.

Neverovatne šanse otvaraju se pred vama, dragi Zmajevi. Magija će obojiti kako vaše bliske emotivne odnose, tako i profesionalne uspehe koji se nižu jedan za drugim. Usamljeni Zmajevi takođe imaju razloga za radost jer se mogućnost za iskrenu komunikaciju otvara sa lakoćom. Sve će biti baš onako kako vi želite da bude, zato ostaje samo da budete oprezni - pazite šta želite. 

Tigar - februar 2018.

Nije zlato sve što sija, dragi Tigrovi, vi to odlično znate! Zato radije malo sačekajte pre nego što se svim srcem predate, naročito ako ste već duže vreme bili sami. Nove ideje neće biti tako lako prihvaćene u okruženju, pa se pripremite na nežno ali i ubedljivo obrazlaganje svojih predloga. Dobra priprema biće pola uspeha!

Kliknite OVDE za nastavak mesečnog kineskog horoskopa!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije